Életed legrosszabb animéje?
Kampfer, Diabolic Lovers - az utóbbi "gyöngyszemre" akkor akadtam rá, amikor még kezdő animés voltam, de már akkor is leesett, hogy förtelmesen rossz. Az előbbit pedig minden gyakorizó animés tudhatja, kinek a hatására néztem meg.
Guilty Crown - ez elvileg nem olyan rossz, de én 2 részt bírtam belőle, annyira unalmasnak és gagyinak éreztem, hogy képtelen voltam továbbnézni, pedig szinte egy animét sem hagytam félbe.
Esetleg még Sword Art Online, bár ezt nem mondanám szörnyűnek, egyszerűen csak rossz.
A legrosszabb értékelésűek nálam, ha csak TV animék számítanak:
11eyes
Accel World
Mahouka Koukou no Rettousei
Ha egyéb is:
3-tsu no Kumo
Baka Baka Baka na Sekai
Hantsu x Trash
Kakugo no Susume
Kotowaza Gundam-san
Rayca
Scandal
Shitcom
Yami wo Mitsumeru Hane
You Shoumei Bijutsukan Line
Ezek kaptak 1 pontot a tízből. Ami igazán kihúzza a gyufát az a 3 TV anime és a Kakugo no Susume. A többi csak simán szar, de ezek külön kategória. Ezek mögé tettek ambíciót. Ezek nem csak rosszak, hanem károsak.
Szerencsére eddig sikerült elkerülnöm a legrosszabbakat. De azért tudok mondani egy top 3-as listát, hogy mely animék nem tetszettek.
3. Toradora
Alapvetően élveztem, viszont az első fele konkrét időhúzás (úgy 13 epizód) és hiába Taiga a legjobb tsundere valaha, néha már túllőtt a célon és ellenszenvessé vált. Rossznak semmiképp sem mondanám, sőt még ha egyedül nem is, de valaki mással szívesen újranézném.
2. Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de
Nem tudtam egyik szereplőt sem megszokni, a háttérszervezetes dolog nem volt kifejtve és ahogy jött, úgy el is tűnt és a végén ahogy kiegyezett a két lány a fiúval kapcsolatban, egyszerűen wtf.
1. Mirai Nikki
Ajánlották nekem, hogy milyen jó. Izgalmas és véres, komoly animére számítottam, de csak egy gyerekes, kiszámítható valamit kaptam, amiben néhány kreatív ötleten kívül semmi sem tetszett. Konkrétan végigszenvedtem mind a 26 részt +OVA-t és sosem akarom újranézni. Ha már naplós gyilkolós sorozat, akkor Death Note, ezerszer jobb és felnőttesebb. Ez se elviselhetetlenül rossz, csak gyanítom fiatalabbaknak készült, ők biztos jobban élveznék, mert nem keresnének logikát a dolgokban és nem kapnának agyfaxt a shounen kliséktől (fiú meglátja a lányt fehérneműben és mint valami rossz buz1 sikítva elfordul).
Diabolik Lovers
Egy részt sem bírtam, a csaj rohadt irritáló volt
Divine Gate
Először tök jónak ígérkezett, érdekesnek tűnt a főszereplő is, de 2 rész után minden átment egy híg szarrá.
Clannad
Ne öljetek meg, de ez a "szenvedjünk a végéig" stílus nekem ne jött be.
Big Order
Érdekes alapszitu ket perc után tönkretéve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!