Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Magam alatt lehetek az Akame...

Magam alatt lehetek az Akame ga Kill! miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Először is, nem szeretném, ha itt fikáznátok az animét, nem ezért teszem fel ezt a kérdést. Köszi.

Szóval. A mai nap az Akame ga Kill! második részét ledaráltam. Nagyon magam alatt vagyok miatta. Ez nagyon gáz? Rendesen annyira szarul érzem magam, hogy az hihetetlen. Szabad ennyire megérintenie egy animének? Nektek mi a tapasztalatotok vele? Hogy verhetném ki a fejemből? Egyszerűen, ha csak eszembejut, hogy néhányan mennyire feleslegesen haltak meg (pl. Mine, Leone), sírni tudnék, de már annyit sírtam, hogy nem megy.. Nagyon gáznak is érzem magam, mivel 16 éves srác létemre nem hiszem, hogy így kéne legyen, főleg, hogy olvastam, hogy mások milyen negatívan nyilatkoznak róla. Annyit tudnék még írni, de szerintem így se fogja már senki elolvasni ezt.. xd

2017. okt. 27. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, én sírtam anno a Karneval végén is. :D
2017. nov. 1. 12:46
 12/12 PANNNAAAAAAAAAA ***** válasza:
Trevor. Én is az Angel Beats! -el voltam így :)
2019. szept. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!