Gépész irányú érettségim lesz (szakma nincs hozzá), de meggondoltam magam és be akarok lépni a katonasághoz. Ezzel a végzettséggel is lehetek szerződéses katona?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 20:34
1/6 anonim válasza:
8 általánossal is lehetsz szerződéses.
Viszont végzettségednek megfelelő munkakör nemlesz.
2/6 anonim válasza:
A gépész irányú érettségi kizáró ok.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem is ebben a munkakörben szeretnèk belèpni.
2017. szept. 27. 20:42
4/6 A kérdező kommentje:
Igazàból rosszul fogalmaztam meg a kèrdèsem. Bàrmilyen beosztàst vàllalhatok attól mèg,hogy ez a vègzettsègem?
2017. szept. 27. 20:56
5/6 anonim válasza:
Amennyiben az adott beosztás nem igényel külön kiképzést, oktatást, igen.
Amúgy nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem, hogy Hadnagy rendfokozattól feljebb csak felsőfokú katonai végzettséggel léphetsz.
6/6 anonim válasza:
Nyugi, ugysem pont azt fogod csinalni amit eddig tanultal.
Nekem is gepesz vegzettsegem van, sot meg alakulaton belul is villamossagi gepeszkent vagyok alkalmazva, megsem jart a 11 ev alatt kalapacson kivul semmilyen szerszam a kezemben, az is kepkeret felfogasahoz kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!