Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Magam alatt lehetek az Akame...

Magam alatt lehetek az Akame ga Kill! miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Először is, nem szeretném, ha itt fikáznátok az animét, nem ezért teszem fel ezt a kérdést. Köszi.

Szóval. A mai nap az Akame ga Kill! második részét ledaráltam. Nagyon magam alatt vagyok miatta. Ez nagyon gáz? Rendesen annyira szarul érzem magam, hogy az hihetetlen. Szabad ennyire megérintenie egy animének? Nektek mi a tapasztalatotok vele? Hogy verhetném ki a fejemből? Egyszerűen, ha csak eszembejut, hogy néhányan mennyire feleslegesen haltak meg (pl. Mine, Leone), sírni tudnék, de már annyit sírtam, hogy nem megy.. Nagyon gáznak is érzem magam, mivel 16 éves srác létemre nem hiszem, hogy így kéne legyen, főleg, hogy olvastam, hogy mások milyen negatívan nyilatkoznak róla. Annyit tudnék még írni, de szerintem így se fogja már senki elolvasni ezt.. xd

2017. okt. 27. 16:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
81%

De aranyos vagy. :D

Mindenkeppen szokatlan, de attol meg normalis. Ez csupan azert van, mert erzekeny vagy es emelle nagyon empatikus is. Csomoan vannak, akiket megerint egy konyv vagy film is ugyanilyen modon- en is hasonlo vagyok. Belolem konyvek szoktak ilyet kivaltani, film nagyon ritkan. Sosem voltam nagy animes, de a Nana utan/alatt ilyesmi tuneteket produkaltam en is, nem is birtam vegignezni.

Ez ellen nem sokat tudsz tenni, valoszinuleg minel jobban el akarnad terelni a figyelmed, annal jobban nem menne. :) De azert probalkozhatsz, szerintem olyan dolgok lennenek a nyeroek, amik koncentraciot igenyelnek es kiszakitanak a gondolataidbol, pl rajzolas, olvasas, barmi, amire oda kell figyelned. Maximum 1-2 nap es el fog mulni.

2017. okt. 27. 16:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. okt. 27. 18:52
 3/12 Trevor. ***** válasza:
67%

Van ez így. Én az Angel Beats befejezése után olyan ürességet éreztem, hogy csak bámultam a fehér falat és azt se tudtam, minek élek. Se azelőtt, se azóta nem éreztem ilyet.

Majd elmúlik az érzés, ne aggódj.

2017. okt. 27. 23:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a Bleach manga végén éreztem ilyesmit tényleg sokat agyaltam rajta hogy anyám tényleg ez a vége??? Nagyon "rosszul" voltam miatta. De ne aggódj normális és az érzés is elfog múlni:)
2017. okt. 28. 07:29
 5/12 anonim ***** válasza:
26%

Ez csak azt jelenti hogy baromi könnyen manipulálható vagy. Ha tetszik, ha nem, az Akame ga Kill nem egy jó anime, még csak nem is közepes. A legolcsóbb módon próbálja manipulálni a nézőjét. A karakterek fele nonegzisztens, a másik fele borzalmas. Inkább dühítenie kellene, hogy az anime ennyire elvárja, hogy konkrétan hülye legyél.

Ennek hagyod magad érzelmileg manipulálni. Szerinted ez gáz?

2017. okt. 28. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Igen, gáz. De nem az, hogy sírsz egy animén, hanem hogy ezen az animén, mert ez tényleg maximum közepesnek mondható. Bár régen éngem is sokkolt kicsit ez az anime, de akkor még kezdő animés voltam, nem igazán értettem még a minőséghez. Most azonban be kell látnom, hogy rengeteg hiányossága van az animének, pl. alig megismert karakterekket nyírogat kifelé, és ezzel próbál drámai lenni. Ha belegondolsz, szinte semmit nem is tudsz a karakterekről. Ha igazán jó és drámai animét akarsz, akkor nézd meg pl. a Rainbow-ot, a Berserket, Full Metál Alchemist Testvériséget, Made in Abyss-t.
2017. okt. 28. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval maximálisan egyetértek.
2017. okt. 28. 18:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Megértem mindenki álláspontját, engem talán azért talált el ennyire, mert neverending shounen animékhez vagyok hozzászokva. Nem mindegyik halál hatott meg annyira, de Mine ( https://www.youtube.com/watch?v=0_AB7hzUers) és Leone ( https://www.youtube.com/watch?v=6568F-uV5u8) halála a szívemet törte össze. Lehet, hogy az én hibám, de én valamiért nagyon bele tudtam élni magam és még mindig eléggé a hatása alatt vagyok, bár néha jobb. Igazából nem tudom kiverni a fejemből, de ettől függetlenül köszönöm az összes választ! :)
2017. okt. 30. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet érteni az álláspontodat, ha eddig kb. csak Naruto/Bleach-t láttál, de az AkG! akkor sem mondható megható/jó animének. Ha nem röhejes, túljátszott animére vágysz, hanem olyanra, amiben a drámaiság jól van adagolva, nézd meg azt a négyet, amik a 6. válaszban lettek felsorolva.
2017. okt. 30. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

Most mindegy, hogy anime, mozifilm, regény, vagy akármi, igen, egy történet lehet nagyon mély hatással az emberre. Láttam olyan animét, ami után órákig alig tértem magamhoz, és csak agyaltam, hogy ez most így hogy? (Boku dake ga Inai Machi)

Vagy például egyik barátom novellája után is annyira a hatása alatt voltam, hogy órákon át másra se tudtam gondolni, csak az abban történtekre.

Nincs ezzel semmi baj, ez csak azt mutatja, hogy empatikus vagy, és magas az EQ-d.

U.i.: érzelmeik meg nem csak kislányoknak lehetnek. Igen, persze, a fiúk azok csak verekszenek meg harcolnak, nekik nem lehetnek érzelmeik... a nagy francot nem. :D Nem kell mentegetőzni, oké, szerintem kicsit túl érzékeny vagy, de abszolút nincs azzal baj, ha fiatal férfiként vannak mély érzéseid.

2017. nov. 1. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!