Anime karakterek közül ki a női ideálotok?
Oké, elhiszem, hogy nektek bejött a Stein;gates. Én nem mondtam, h erőltetett, hanem hogy számomra unalmas az első 5 rész, amikorra elegem lett ebből és nem néztem tovább.
Egyébként azt se mondtam, h rossz anime, egyszerűen nem fogott meg engem, az én ízlésvilágomnak felszínes. De nyilván van ebben szubjektivitás is, ízlésbeli eltérés közöttünk.
Miért ne szerethetnétek. Amúgy köszönöm az indoklást. Bár kedvem nem lett megnézni. Ha csak egy az egy anime létezne, jobb híján lehet, h tovább nézném, de nem biztos.
Egyébként a másik anime sori, ami nem értem, mi a pláne, az a SAO. Pedig a felszínt tekintve, elvileg az Accel World folytatása, utóbbit viszont imádtam, holott engem ritkán fog meg a kifejezett shounen. Kb 14/15 évesen kinőttem a kamaszfiús stílusból, ami érthető is. Azok az idők meg már hol vannak...
De pl a kisgyermekkori lelkületemet sikerült anno huszonévesen újra megtalálni magamban, azóta is meg van. :) A kodomo-t ezért kedvelem.
De a kiskamasz fiús dolgokra már 15 éves korom óta nem igazán vágyom. Az Accel W talán mégis azért kivétel, mert változatos, ötletes, és főleg a képi világ, a megható pillanatok miatt, na meg az enyhe, esetenkénti shoujo-romantika miatt.
Mindig is volt egy adag kamaszlány jelleg a lelkemben, összetett a lelkivilágom, férfiként.
De imádom pl a scifit-, bár ez elég tág fogalom. A cyber punk oké, de pl a fantasy már nem igazán. Talán ezért irritál a SAO engem.
No, csak azt szerettem volna még hozzátenni, hogy írhattok arról, ha tetszik nektek a SAO, miért tetszik. Abból is láttam az első pár részt, talán 3-at, 4-et, azt nem merem megítélni, mivel szerintem max 4-et láttam, de unalmasnak találtam.
A Tokyo Ghoul-t is szerintem inkább a kamaszfiúk kultiválják. Az már nem rossz, de valahogy olyan... négyes alá. :)) Erős közepes a Tokyo Ghoul, végignéztem. Szerintem az is inkább kamaszfiús világ. Abból meg ugye kinőttem.
A Tokyo Ghoul ROOT A, tehát második évad első kb 5 részét megnéztem, az viszont unalmas már nekem. De az első évad is max erős közepes számomra. Ezekkel ti hogy vagytok?
Az egyik kedvencemet meg már pár hete itt említettem.... vagy egy hete? Nem erőltetem, akinek kedve van, megnézheti, de most érdekelne a Tokyo Ghoul, SAO, és az Accel World kapcsán a véleméynetek. Ezek közül tehát a Tokyo G számomra erős közepes, az Accel kiváló, bár az akció nekem túl sok abban, zavaróan sok, A SAO meg rém unalmas számomra.
És nektek ezek mit jelentenek?
A Nana animéből Osaki Nana.
Nekem nem igazán az ideálom de nagyon megfogott a jelleme és a stílusa.
Határozott, jó humoru, és ha baj van bármikor kész segíteni legjobb barátnőmjének, Komacu Nanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!