Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime karakterek közül ki a...

Anime karakterek közül ki a női ideálotok?

Figyelt kérdés
Anime szereplők közül kit tartotok a legaranyosabb lány-nak és miért?

2017. ápr. 9. 20:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Idea... olyat talán nem tudnék mondani... de akinek a jelleme megfogott, abból van több is.

Most hirtelen, aki eszembe jut, és közel érzek magamhoz az adott sorozat nagy részében, az Inaba, a Kokoro Connect-ből.

A Kokoro Connect bár az eredetileg első évadnak szánt 13 részével is viszonylag teljes, de jobban meggondolva szinte csak előkészület a plusz 4 rész (14-17) OVA részek előtt. Aki megnézi ezt a sorit, mind a 17-et erősen javaslom, de a 14-től kösse fel a nadrágszárát...

;)

Nem azonos Inabáéval a lelkületem, de vannak közös pontok, és amiben eltérek tőle, az valahogy vonzó benne, többségében...

Jól megírt a sori forgatókönyve, karakterrajza.

Jellemfejlődésekre épül. Inaba lelke is meg van dolgoztatva rendesen. :)

Érdekes, ahogy a műben rákényszerülnek a változtatásra, önmaguk benső fejlesztésére, pszichés munkára a szereplők, és megmutatni egymás előtt a baráti társaságban, hogy ki kicsoda valójában és mivé képes javulni, vagy mi miatt botladozik aktuálisan...

Tapasztalom olykor, hogy 14-15 évesek

nem igazán értékelik ezt az animét, szerintem többségük még éretlen hozzá. Ez inkább seinen anime, 16 felett szokták értékelni igazán, és érzeni átfogóan, mélyen.

Inaba lelkülete tele van egymást kiegészítő "kontrasztokkal", itt-ott akad ütköző jellemvonás-pár is benne.

Egyébként ritka jó az eredeti japán szinkronhangja, rendkívül kifejezőnek érzem, és érzelmileg is találó és sokszínű, felnőttes, illik Inaba jelleméhez, jellemfejlődéséhez.

17-18 évesek a szereplők, ő egy talán érettebb karakter, akiben van némi gyermekiesség is, de semmiképp NEM infantilis, ellenben 1-2 más szereplővel.

Alapvetően a legérettebb az anime baráti társaságában, pszichésen. Többnyire higgadt, de ha ki kell fejeznie szenvedélyét, érzelmeit, akkor megteszi.

Olykor nehezen bánik az ütköző vonásaival, pl amikor kizáró-vagy jellegű szitu van, nehezen dönt, pl hogy vagy másnak enged, a saját rovására -eleinte efejlé hajlik-, vagy fordítva tegyen-e...

Tudd huncut és gyermeki lenni, az alapvetően felnőttes lelkületével együtt - ahhoz képest, hogy ő is

kb 17 / 18 évest "alakít".

(Az meg, hogy olykor üt-rúg, az egy áltlaános anime jellegzetesség, sőt, világszerte rajzfilmes túlzás, ez amolyan általános Tom&Jerry-s megoldás, irreális,

nem gondolják komolyan sose a rajzfilmkészítők.

Úgy tűnik, az animék közül (is) 10-ből 8, vagy 9 esetén vannak ilyen "húzások".

Teljesen más eset a karatés barátnője esete, őt azért üt, ha üt, mert tanult karatézni, és vagy megvédi önmagát, vagy mást, vagy... vagy olykor ő is a tipikus rajzfilmes túlzás okán ő is... Néha... De ezt ne vegyük komolyan... Ennyiből NEM tükrözi a való életet egyik anime se...)

[link]

Inaba Himeko:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 9. 21:09
 2/22 anonim ***** válasza:

Részben azért is válaszolok, mert majd le akarom csekkolni ezt az animét amit az egyes mondott :D

Amúgy nekem Makise Kurisu a Steins;Gate-ből a kedvenc eddig.

2017. ápr. 10. 08:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Ja, az ok lemaradt. Jó szívű és inteligens, meg úgy az egész kisugárzása bejön. Japánul láttam, itt a szinkronhang/kinézet kombó már eleve megfogott. De ami még sokat hozzáad a karakterhez az az interakciói Okarinnal. Nagyon szeretem ahogy a kettejük kapcsolata alakul az animében. Fiú létemre sírtam is egy jelenetükön a vége felé :)
2017. ápr. 10. 08:32
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem elég gyakran szokott változni, mert nézek egy új animét, jön valaki aki még egy hűvel hűbb, mint az előző hű,viszont most már egy ideje nekem a Date a Live-ból Tokisaki Kurumi a kedvencem, mind jellemben és mind kinézetben. Mindig is a kedvenceim voltak a yandere karakterek, de Kurumi a legjobb. A japán szinkronja valami hihetetlenül jól passzol hozzá, szinte libabőrös vagyok, ha megszólal. Szóval nekem ő.:3
2017. ápr. 10. 15:10
 5/22 anonim ***** válasza:

"Részben azért is válaszolok, mert majd le akarom csekkolni ezt az animét amit az egyes mondott :D"

Oké, de tartsuk szem előtt, hogy van ebben szubjektívitás is, nem biztos, h neked bejövős lesz... Ki tudja...

Kinek milyen lelki lenyomatai vannak, ez is számít,

nem csak az, hogy kell hozzá legalább 16+-os élettapasztalat. Meg ugye alkati kérdés is.

Nekem pl az általad említett Stein;Gates egyáltalán

nem tetszett, nem is tudom, miért erőltettem az első 4 / 5 részét, mire sikerült felhagynom végre avval...

Az "Erased" anime nagyon bejött számomra, emiatt ajánlotta itt valaki számomra a Stein;Gates-t, de szerintem csak felszíni párhuzam van a kettő között, lényegileg ég és föld, színvonalra, az Erased javára.

De hát ebben is lehet némi szubjektivitás.

Csak azért mondom, mert máris van homlokegyenest eltérés az ízlésünkben. ;)

Persze ettől még tehetsz próbált a Kokoro Connect-tel. Számomra nagyon színvonalas ez az utóbbi sori.

És mindenki érdekes -hajajj, nem beszélve a jellemfejlesztő körülményekről az animében, remek a forg.könyv, de mondom, az eredeti évad 13 részét KÖVETŐEN válik izgalmassá igazán, a plusz 4 darab OVA részekben: 14-17 részekkel-, persze Inaba Himeko valahogy nekem favorit, főleg úgy, a 6 / 8 résztől.

(Eleinte INABA szállt a BOTORsága, kac-kac :P )

;-)

2017. ápr. 11. 17:40
 6/22 anonim ***** válasza:
Hogy a Steins;Gate rossz színvonalú lenne azt kikérem magamnak :D Elég egyedi darab és kicsit lassan indul be, az 5. rész még nagyon az eleje... bár ha ennyire nem tetszett akkor lehet, hogy egyszerűen nem neked való. Engem igazából már az első rész megfogott.
2017. ápr. 11. 22:17
 7/22 anonim ***** válasza:

Az első 5 része a Steins;gate-nek számomra kissé sablonos, gyermeteg.

Nem tudom, 5 rész kínlódést követően érdemes-e tovább nézni.

Nem mondhatok véleményt az 5.- utáni részekről, mivel azokat nem láttam. De ha tegyük fel, 6-tól színvonalas, akkor mi a búbánatért nem lehetett megalkotni az első 5 részét is színvonalasra...? Számomra ez különös... HA, tegyük fel, tényleg színvonalas, a 6-tól.

2017. ápr. 13. 19:55
 8/22 anonim ***** válasza:
Mondom, nekem személy szerint már az első résztől tetszett. Szerintem igen messze van a sablonostól. Okabe (a főszereplő) karaktere rendkívül szórakoztató, a párbeszédek úgy általában jól meg vannak írva benne. Ez az egész alap ötlet, hogy egy csapat kicsit bénázós különc fokozatosan rábukkan egy igen nagyszabású dologra, meg az, hogy relatív realisztikus az anime, nincsenek túltolva benne a dolgok, tehát van egy ilyen stolidsága, vagy hogy mondjam... Én imádom. És egyébként egy általánosan nagyra értékelt darab, lehet mondani, hogy kult-anime.
2017. ápr. 14. 09:56
 9/22 anonim ***** válasza:
Részemről lehet kult anime a Stein;gates. Tiniknek való, shounen. Felnőttként bár van olyan, ami tetszik nekem a tiniknek valóak közül, meg a gyerek animék közül is, de aránylag kevés olyan tetszik.
2017. ápr. 15. 20:06
 10/22 anonim ***** válasza:

"Műfaj: dráma, sci-fi, seinen, thriller, vígjáték"

Biztos, hogy te ezt az animét láttad? Mert mintha egy másikról beszélnél. Tiniknek való... nem értelek, de ezen a ponton szerintem nincs értelme folytatnunk ezt a "vitát". Pá.

2017. ápr. 15. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!