Tudnátok ajánlani olyan anime sorozat címeket, amikben olyan szereplő (k) van (nak) akiknek a karaktere sokat változik?
A jellemük fejlődése érdekel. Mind1 milyen műfajba tartozik (na jóó, legyen szerelmi szál...).
pl.
Dragon Ball Z - Vegita: Büszke, gonosz csillagharcos hercegből, évek alatt Goku barátja lesz, összejön Bulmával és még apa is lesz
Inuyasha - Sesshomaru: Arisztokrata, lenéz mindenkit, megveti az embereket, majd a végére elviseli az öccsét aztán végül ő is 1 emberbe szeret bele.
Tipp?? Köszönöm!
Death Note - Yagami Light: egy jót akaró fiatal srác a szemünk látára válik egy gonosz szociopatává, aki mindenkit kihasznál.
Psycho-Pass - Akane: a szerencsétlen, esetlen kezdőből egy kemény, tapasztalt rendőrnő válik akit a többiek is elismernek.
Ezek jók?
Shigatsu wa kimi no uso - Arima Kousei
Nem írom miért változik, hogyan változik, mert tele lenne spoilerrel ><
Ami eszembe jutott még:
Itazura na kiss - Irie kun: Mindenkit visszautasító srác, végül csak elfogad vkit, gyerekük is lett.
Amiket írtál azok romantikusak is?
A Death Note-ban van kibontakozó szerelmi szál?
Hosszas kutakodás után a Bleach-et sem néztem meg, pedig így elsőre Byakuya- val szimpatizáltam, de nem szerepel benne annyit, meg (ha jól tudom) Rukia végül senkivel nem jön össze.. uh kimarad..
Shigatsu wa kimi no uso - még akár jó is lehet! Ohhh, 22 rész! Köszönöm szépen!
gruvia:
A Fairy Tail-ben lesz "betejesedett" szerelem?
Vampire Knight-on is (újra) túl vagyok. Animében néztem és most gondolkodom, h mangában folytatom.. Esetleg tudjátok, h pontosan melyik kötetet kéne megvennem, h ott folytassam a storyt ahol az anime befejeződött???
Jaaah és jól láttam, h a Junjou romantikának van 3 évada animében??
Muszáj fel tankolnom karira... pffff....
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!