Első animéd? Mostani kedvenced?
Az elsőben nem vagyok biztos, gyerekkoromban ezeket játszották:
Kimba a fehér oroszlán
Maya a méhecske
Alfréd a Kacsa
80 nap alatt a föld körül Willy Foggal
Nils Holgersson
A legélénkebben a Kimba él az emlékeimben, de lehet, hogy csak akkoriban az tetszett a legjobban, vagy azt adták a legtöbbet.
Egy kedvencet meg nem szoktam választani. Az aktuális kedvenc amúgy is függ a pillanatnyi hangulatomtól. A megnézett listám ~10%-át tartom kedvenceknek, csak az meg egy kicsit hosszú lista volna.
A Kukucska kalandjai volt az első animém, 8 évesen láttam és mindig féltem tőle... :)
Kedvencem a mai napig a Fullmetal Alchemist. Szintén olyan 8 évesen láthattam, ami nem volt a legjobb döntés, de legalább örök emlék marad :D
A Ghibli filmeket is nagyon szeretem.
Első? Hmm.. talán Dragon Ball rtl miatt, de sose néztem végig. Aztán pár évvel később Animaxon Blood+ és FMA Brotherhood, DeathNote, Bleach, Naruto...
Utána évekig nem néztem egyáltalán animét.
Aztán egyszer vizsgaidőszakban mikor már nagyon kész voltam megnéztem a Deadman Wonderland-et és akkor kaptam rá az animenézésre 21 évesen... azóta megnéztem már több százat.
Ja igen és kedveneim: :D
Anime: FMA Borherhood, Code Geass, Shinsekai Yori
Manga: Tokyo Ghoul, Berserk
Az első anime valamelyik volt az RTL KLub-on, és már tudtam is, hogy anime, mivel akkoriban (úgy 2006-ban) lett internet kapcsolatunk és rá tudtunk keresni.
A mostani kedvencem a Chuunibyou Demo Koi ga Shitai, főleg Rikka cukisága miatt. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!