Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Első animéd? Mostani kedvenced?

Első animéd? Mostani kedvenced?

Figyelt kérdés
Köszi, a válaszokat előre:) az én első animém az InuYasha volt, kedvencem hát, talán amelyiknek a legérdekesebb volt számomra a sztorija a Shingeki no kyojin.

2016. okt. 18. 23:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Az elsőben nem vagyok biztos, gyerekkoromban ezeket játszották:

Kimba a fehér oroszlán

Maya a méhecske

Alfréd a Kacsa

80 nap alatt a föld körül Willy Foggal

Nils Holgersson

A legélénkebben a Kimba él az emlékeimben, de lehet, hogy csak akkoriban az tetszett a legjobban, vagy azt adták a legtöbbet.

Egy kedvencet meg nem szoktam választani. Az aktuális kedvenc amúgy is függ a pillanatnyi hangulatomtól. A megnézett listám ~10%-át tartom kedvenceknek, csak az meg egy kicsit hosszú lista volna.

2016. okt. 19. 13:59
 12/32 anonim ***** válasza:
Nekem az első a Dragon Ball volt, de akkor még azt sem tudtam mi az az anime. Nekem örök Kedvenc marad a Gintama. Azóta sem találtam ennél jobbat. :D
2016. okt. 19. 15:03
 13/32 A kérdező kommentje:
Na én se tudtam, hogy a Nils Holgersson egy anime köszi a tájékoztatást, gyerekkorom egyik nagy kedvence:D látom mások is nézték annak idején esténként az animaxot én is ott láttam az InuYashát, Slayerst, Kukucskát, Caleido start aztán tavaly eszembe jutott, hogy én azt mennyire szerettem még ha csak pár részt is láttam belőle ezért megnéztem az egészet:D
2016. okt. 19. 15:03
 14/32 anonim ***** válasza:

A Kukucska kalandjai volt az első animém, 8 évesen láttam és mindig féltem tőle... :)

Kedvencem a mai napig a Fullmetal Alchemist. Szintén olyan 8 évesen láthattam, ami nem volt a legjobb döntés, de legalább örök emlék marad :D

A Ghibli filmeket is nagyon szeretem.

2016. okt. 19. 16:05
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Első? Hmm.. talán Dragon Ball rtl miatt, de sose néztem végig. Aztán pár évvel később Animaxon Blood+ és FMA Brotherhood, DeathNote, Bleach, Naruto...

Utána évekig nem néztem egyáltalán animét.

Aztán egyszer vizsgaidőszakban mikor már nagyon kész voltam megnéztem a Deadman Wonderland-et és akkor kaptam rá az animenézésre 21 évesen... azóta megnéztem már több százat.

2016. okt. 19. 16:09
 16/32 anonim ***** válasza:

Ja igen és kedveneim: :D

Anime: FMA Borherhood, Code Geass, Shinsekai Yori

Manga: Tokyo Ghoul, Berserk

2016. okt. 19. 16:10
 17/32 anonim ***** válasza:

Az első anime valamelyik volt az RTL KLub-on, és már tudtam is, hogy anime, mivel akkoriban (úgy 2006-ban) lett internet kapcsolatunk és rá tudtunk keresni.

A mostani kedvencem a Chuunibyou Demo Koi ga Shitai, főleg Rikka cukisága miatt. :3

2016. okt. 19. 16:11
 18/32 anonim ***** válasza:
Az első? Minden ami az RTL-en ment 2001 körül, kb akkor kezdhettem tv-zni. Az első amit tudatos rajongással követtem a Naruto volt, az első rész hazai premierje óta követem, és bevallom azóta is nagy kedvenc, bár a shippuudennel jó ideje nem vagyok megelégedve. Egyéb kedvenceim: FMA:Brotherhood, Death Note, Code Geass, Steins;Gate
2016. okt. 19. 16:45
 19/32 anonim ***** válasza:
Első, aminek minden részét megnéztem: Avatár. Kedvenc: Code geass.
2016. okt. 19. 17:15
 20/32 anonim ***** válasza:
Legelőször a D-Gray Man-t láttam az animax csatornán,Jelenlegi kedvenc a Date a Live.
2016. okt. 19. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!