Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenced a Pretty...

Ki a kedvenced a Pretty Little Liars-ből, és miért?

Figyelt kérdés
És ki az akit egyáltalán nem bírsz?
2016. júl. 2. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Spencer.

Nem tudom hogy miért, csak úgy. Ő a legszimpatikusabb. De Hanat is szeretem. Ő a második kedvencem. Mondjuk ha Alisont is veleszámitod akkor ő a legeslegjobb sztárom a filmből. De Spencer is.

És még Monát is szeretem. A tettei ellenére is.

Ariat utálom!!! Olyan kis beképzeltnek tűnik. Kavar a pasijával! Fuuuuuj. Komolyan mondom olyan kis d*g. Mondjuk te szeretheted, nem azt mondom, csak nekem nem szimpatikus.

Emily nem a kedvencem, de vele minden rendben nálam.

Miért? Te méket szereted?

2016. júl. 2. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocsi...az előző iró vagyok.

Ariát azért nem szeretem, mert a tanárával kavar. És láragásul pont Ezrával, akit utálok. Egyrészben ezért is nem szeretem Ariát.

Nálam: SPENCER & ALISON (és utánuk Hánát szeretem)

De te méket szereted?

2016. júl. 2. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Spencer és Aria a kedvencem, Allisont nem kedvelem.
2016. júl. 2. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első 5 évadban Spencer és Hanna volt a kedvencem. Most már viszont csak Hanna, mivel Spencer (spoileres azoknak, akik még nem látták a 6. évad 2. felét) összejött Hanna ex pasijával.

Aria-t én sem kedvelem azóta, mióta (spileres) megcsalta Liam-et Ezra-val.

Emily-vel és Alison-nal most nincs semmi bajom.

2016. júl. 3. 02:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem Spencer, Hanna, meg Emily-t is szeretem (ilyen sorrendben), viszont Ariat nagyon nem bírom.

Nem tudom megmondani, hogy miért.

2016. júl. 3. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled kedves kérdõ!

Aria fujjjjj👎👎👎👎👎👎

2016. júl. 3. 19:50
 7/8 petra666 válasza:
Nekem nincs bajom Ariaval, egyedül azt utálltam benne, hogy ő volt az állandó kiskedvenc. De, akkor ez nem így van :) Amúgy én nagyon sok mindenkit imádok. Talán Hanna és Spence a favorite. De ott van Emily, Mike, Caleb, Wren, én kedveltem Holbrookot is (lehet nem így írják) Jasont elősször utáltam, de mára a kedvenceim közé tartozik.
2016. júl. 28. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Aria a kedvencem, nem értem miért utálják ennyien o.o

Hannanak a stílusa tetszik :)

szerintem Spencernek furcsa arckifejezései vannak, kb nem is boldog egyszer sem, meg olyan mindenhez értő okostojás

Emily elmegy

Amúgy szépségben ez a sorrend nálam: Aria, Emily, Hanna, Spencer

2017. jan. 30. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!