Ki a kedvenced a Pretty Little Liars-ből, és miért?
Spencer.
Nem tudom hogy miért, csak úgy. Ő a legszimpatikusabb. De Hanat is szeretem. Ő a második kedvencem. Mondjuk ha Alisont is veleszámitod akkor ő a legeslegjobb sztárom a filmből. De Spencer is.
És még Monát is szeretem. A tettei ellenére is.
Ariat utálom!!! Olyan kis beképzeltnek tűnik. Kavar a pasijával! Fuuuuuj. Komolyan mondom olyan kis d*g. Mondjuk te szeretheted, nem azt mondom, csak nekem nem szimpatikus.
Emily nem a kedvencem, de vele minden rendben nálam.
Miért? Te méket szereted?
Bocsi...az előző iró vagyok.
Ariát azért nem szeretem, mert a tanárával kavar. És láragásul pont Ezrával, akit utálok. Egyrészben ezért is nem szeretem Ariát.
Nálam: SPENCER & ALISON (és utánuk Hánát szeretem)
De te méket szereted?
Nekem az első 5 évadban Spencer és Hanna volt a kedvencem. Most már viszont csak Hanna, mivel Spencer (spoileres azoknak, akik még nem látták a 6. évad 2. felét) összejött Hanna ex pasijával.
Aria-t én sem kedvelem azóta, mióta (spileres) megcsalta Liam-et Ezra-val.
Emily-vel és Alison-nal most nincs semmi bajom.
Nekem Spencer, Hanna, meg Emily-t is szeretem (ilyen sorrendben), viszont Ariat nagyon nem bírom.
Nem tudom megmondani, hogy miért.
Egyet értek veled kedves kérdõ!
Aria fujjjjj👎👎👎👎👎👎
Aria a kedvencem, nem értem miért utálják ennyien o.o
Hannanak a stílusa tetszik :)
szerintem Spencernek furcsa arckifejezései vannak, kb nem is boldog egyszer sem, meg olyan mindenhez értő okostojás
Emily elmegy
Amúgy szépségben ez a sorrend nálam: Aria, Emily, Hanna, Spencer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!