Ki nézi a Supernaturalt? ( Odaát ) Ki (k) a kedvenced benne? Nekem a legkedvencebb Gabriel, de szeretem még Lucifert, Crowleyt, Cast, Bhaltazart.
Nem sok mindenkit ismerek, aki nézi, szereti a sorozatot. Amugy csak felirattal szeretem, szinkronosan nagyon szar, főleg szegény Sammy hangja :D
Kedvencem, mindennél jobban szeretem Gabet és Lucit, Crowly se utolsó, de szerintem az összes pasi , aki játszik benne, nagyon helyes *.*
Szivesen beszélgetnék is a sorozatról :D
Lány voltam, és leszek is :)
Én ugyan már rég abbahagytam a nézését (még a 6. évad közepén), de a karaktereket akiket leírtál, ismerem.
A totál, örökéletű kedvencem mindig is Dean marad. Samet sose szerettem, Castielt pedig csak amikor ember lett és vicces dolgokat csinált :)
Nagyon utált karakterem több van egyébként.
Nekem Jensen Ackles a leghelyesebb belőle.
19L
Hmm .. Én Metatront is birom, főleg a Metafickson részben :D
Crowley mostanában valahogy nagyon közel áll hozzám, de akkor is Gabriel marad a kedvenc :D
Hát, Gabrielt valszeg már nem fogjuk látni :( a 10. Évad Metafickson részében tűnt fel utoljára :( Olyan kár, annyira birom ! :D
De, szerintetek mi bajom van, már sorozatban Crowleyyel álmodom. Csak bámul azzal a hülye beállásával, aztán az álom végén elmosolyodik :S
Ez meg mi a franc ?
Mondjuk, birom ezt az álmot xd
Gabriel a 9. évadban szerepelt utoljára, a 18. részben. :) Szerintem van esély a visszatérésére, mert egy elég kedvelt karakterről van szó ^^
Valószínűleg bírod Crowleyt :D :D
Hát igen :D nagyon birom Crowley-t!
Amugy bocs, akkor eltévesztettem az évadot a Gabrieles témában :D
Remélem visszahozzák, mert imádom! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!