Ki nézi a Supernaturalt? ( Odaát ) Ki (k) a kedvenced benne? Nekem a legkedvencebb Gabriel, de szeretem még Lucifert, Crowleyt, Cast, Bhaltazart.
Nem sok mindenkit ismerek, aki nézi, szereti a sorozatot. Amugy csak felirattal szeretem, szinkronosan nagyon szar, főleg szegény Sammy hangja :D
Kedvencem, mindennél jobban szeretem Gabet és Lucit, Crowly se utolsó, de szerintem az összes pasi , aki játszik benne, nagyon helyes *.*
Szivesen beszélgetnék is a sorozatról :D
Lány voltam, és leszek is :)
Nem is lehet őt nem bírni :D Az anyjával együtt meg különösen jó párost alkotnak :) :) Kíváncsi vagyok mi lesz a közös együttműködésük vége.
Semmi gond ^^
Én biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk még :) Mert Gabriel életben van :D Ez tuti ^^
Tényleg? :D tudsz képet küldeni a rajzról? :)
Hát, nem hiszem hogy tudok küldeni .. Nem tudom hogy kell, így telóról, addig ok, de tovább nem tudom, hogy kell, sorry!
Mindenesetre gabet ábrázolja ahogy a szájából kilóg az a fújós bigyasz, meg az a kis szülinapos csákó van rajta, meg hullik a konfetti. Amugy nővlrem nagyon jól rajzol, gépes rajzai is nagyon jók, engem is lerajzolt már démonban, meg imádja őis a SPN-T :D
Ó szia :D
Na hát igen, a rajongásom máig kitart, kedvenc sorozatom azóta is :) köszönöm, hogy leírtad ezt a hosszú választ :) a részek, amiket írtál nekem is favoritjaim, a nyúllábas címére most én se emlékszem, de jesszus Sam/Jared feje amit vág.. "I lost my shoes". Imádom :)
Viszont ahogy haladtunk előre az évadokkal, én úgy lettem Dean pártiból erősen Sammy párti. Nem tudom, mitől, talán attól, hogy most Dean eléggé láthatóan feladta.
És úristen, a 11. évad befejezése nagyon bruu volt :D már bocsi az értelmezlen kifejezésért, de hirtelen nem volt rá szavam.
Tűkön ülve várom én is a 12. évadot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!