Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki nézi a Supernaturalt? (...

Ki nézi a Supernaturalt? ( Odaát ) Ki (k) a kedvenced benne? Nekem a legkedvencebb Gabriel, de szeretem még Lucifert, Crowleyt, Cast, Bhaltazart.

Figyelt kérdés

Nem sok mindenkit ismerek, aki nézi, szereti a sorozatot. Amugy csak felirattal szeretem, szinkronosan nagyon szar, főleg szegény Sammy hangja :D

Kedvencem, mindennél jobban szeretem Gabet és Lucit, Crowly se utolsó, de szerintem az összes pasi , aki játszik benne, nagyon helyes *.*

Szivesen beszélgetnék is a sorozatról :D

Lány voltam, és leszek is :)

2015. márc. 5. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem is lehet őt nem bírni :D Az anyjával együtt meg különösen jó párost alkotnak :) :) Kíváncsi vagyok mi lesz a közös együttműködésük vége.

Semmi gond ^^

Én biztos vagyok benne, hogy látni fogjuk még :) Mert Gabriel életben van :D Ez tuti ^^

Tényleg? :D tudsz képet küldeni a rajzról? :)

2015. márc. 10. 19:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Hát, nem hiszem hogy tudok küldeni .. Nem tudom hogy kell, így telóról, addig ok, de tovább nem tudom, hogy kell, sorry!

Mindenesetre gabet ábrázolja ahogy a szájából kilóg az a fújós bigyasz, meg az a kis szülinapos csákó van rajta, meg hullik a konfetti. Amugy nővlrem nagyon jól rajzol, gépes rajzai is nagyon jók, engem is lerajzolt már démonban, meg imádja őis a SPN-T :D

2015. márc. 10. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Semmi gond ^^ Biztos nagyon jó lett :D :D Az jó, ha a tesód is szereti :D :D
2015. márc. 10. 20:10
 14/19 anonim ***** válasza:
ne haragudjatok de Crowley? ez most komoly? :DDD
2015. márc. 22. 15:14
 15/19 anonim válasza:
100%
Crowley világi forma :DD
2015. máj. 17. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Castiel az örök kedvenc :D Imádom mikor fennakad a legtermészetesebb emberi dolgokon XD
2015. júl. 6. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagy kedvencem ez a sorozat. Párom kezdte el nézni aztán pár rész után kapcsolódtam be a filmézésbe. Unott fejjel néztem jó néhány percig aztán széles vigyorral néztem és ha elértem az utolsó részhez alig bítam kivárni a kövi részt... ;) Már a 12.évadt várom,hogy mi lesz,hogy lesz. Remelélem lesz benne valam jó,és nem lesz lapos,sablonos a story.Már voltak angyalok,démonok,vérfarkasok,leviatánok,hibridek,boszorkányok,sötétség,isten,ördög stb...Remélem még azért van ötlet a 12.évadhoz is :) Olyan pedig,hogy kedvenc hát én az összes karaktert bírom.Dean,Sam,Castiel,Crowley,Lucifer,Rowena,Amara,Chuck,Bobby és még sorolhatnám.Kedvenc részem az dőcsapda.Szakadtam a nevetéstől ahányszor Dean meghal XD De a huhh nem tudom a címét amiben az a szerencse\balszerencse hozó nyúlláb van az sem utolsó...
2016. jún. 2. 16:52
 18/19 A kérdező kommentje:

Ó szia :D

Na hát igen, a rajongásom máig kitart, kedvenc sorozatom azóta is :) köszönöm, hogy leírtad ezt a hosszú választ :) a részek, amiket írtál nekem is favoritjaim, a nyúllábas címére most én se emlékszem, de jesszus Sam/Jared feje amit vág.. "I lost my shoes". Imádom :)

Viszont ahogy haladtunk előre az évadokkal, én úgy lettem Dean pártiból erősen Sammy párti. Nem tudom, mitől, talán attól, hogy most Dean eléggé láthatóan feladta.

És úristen, a 11. évad befejezése nagyon bruu volt :D már bocsi az értelmezlen kifejezésért, de hirtelen nem volt rá szavam.

Tűkön ülve várom én is a 12. évadot :)

2016. jún. 2. 20:36
 19/19 anonim válasza:
am Gabe vissza fog jönni a 13. évadban nem spoilerezek ink többet mert aztán kibelez a többi fan😂😅 am én utálom Deant annyira túlértékelt karakter(Jensen-t szeretem am) Sam-et imádom meg Cass-t is és Gabe-t is nah meg a Crowley családot xd meg egy csomó angyalt ohh és Jack is nagyon badass karakter!! és a szinészek is nagyon jók Jared és Misha és a 2 Mark nah meg Felicia(Charlie) meg Kim-et is imádomm de persze Richard Speight-t is nagyon imádom😍😍
2018. máj. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!