Első animéd? Mostani kedvenced?
Ghost in the Shell volt az első, amit láttam.
Kedvenc pedig az Ergo Proxy.
Heló!
Dragon Ball, és Pokemon, de ha úgy vesszük, hogy az első, amit "direkt" választottam - tehát nem gyerekkori hóbort...-, akkor azt hiszem, az Elfen Lied.
Örük kedvencek a Ghibli filmek.
Gyerekként, az A+, Animax, Jetix és az RTL Klub jóvoltából néztem animéket (Naruto, Vadmacska Kommandó, Pokemon, Yu-Gi-Oh!, Sámán király, Slayers, Kukucska kalandjai, Ghibli filmek, stb.) bár akkor még nem igazán tudtam, hogy animék.
Aztán harmadik-negyedik környékén megnéztem a Bújj, bújj, szellem!-et, amit aztán hatodikban vagy hetedikben újranéztem. Nyolcadikban megmutattam egy barátnőmnek, aki a Vampire Knight-ot ajánlotta. Miután végignéztem, rögtön váltottam japánra, első japán szinkronos animém a Wolf's Rain volt, és én igazából ezt tekintem az első animémnek.
Az évek során elég sok animét láttam, de a legnagyobb kedvencem a Gintama lett.
Hali! :)
Az első animémet egy barátom mutatta ami a Tokyo Ghoul volt. A kedvencem meg talán a Mirai Nikki! :D de szorosan ott van az Orange vagy az Another is! :)
Úgy látszik én vagyok itt a legidősebb :)
Nils Holgersson, ahogy a legtöbb korombelinek. Sokan persze nem is tudják, hogy az anime volt.
A kedvencem talán a Fate/Zero volt, de mostanában már nem nagyon nézek animéket.
Az első pár anime (nem emlékszem már pontosan melyikkel kezdtem): Ginga: Nagareboshi Gin, Dragon Ball és Sailor Moon
Mostani kedvencem pedig a One Piece :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!