Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Tokyo Ghoult vagy az Attack...

A Tokyo Ghoult vagy az Attack on Titant nézzem meg előbb?

Figyelt kérdés

Igazából annyira nem bírom a vért, de most nagyon megjött a kedvem a kettő közül valamelyikhez. Még nem láttam egyiket se, mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?

Illetve mennyire véresek/belesek, mennyire bírhatóak ezek a jelenetek? Szerintetek melyik az izgalmasabb?

A válaszokat előre is köszi :3

(Plusz kérdés: az AOTban mennyi serepe van az Armin nevű karakternek? Csak spoiler nélkül!)

2016. szept. 22. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igazából még ilyen viszonyban sincsenek.

Az első évad le van butitva és rövidebb, sok esemény kimarad.

A második évad pedig teljesen más történet, mivel készítők tudták, hogy nem fogják tudni sehogyse belesűríteni 12 részbe a manga második felét ezért az egészet átírták és sokkal gyengébb lett.

Arról nem beszélve, hogy a manga még most is fut, animet pedig úgy fejezték be, hogy valoszeg soha nem lesz 3. évad csak ha csinálnak egy rebootot majd egyszer.

2016. szept. 24. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:
24 részbe próbáltak belesűríteni 150 fejezetnyi mangát... gondolhatod mi lett az eredménye. :D
2016. szept. 24. 11:43
 13/13 anonim válasza:
0%
Én mind a kettőt láttam. Először szerintem mindenképpen a Tokyo ghoult, mert az Attack on Titannak sokkal rosszabb a története és az egész elég egyhangú az elején.
2016. szept. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!