Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime fanok! Tokyo Ghoult...

Anime fanok! Tokyo Ghoult milyennek gondoljátok? Szerintetek érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés

Nagyon félelmetes? Mert láttam belőle képeket és az alapján eléggé annak tűnt.

15 L

2016. jan. 3. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Félelmetesnek nem mondanám, inkább simán csak véres. Az első évad szerintem jó volt, a második már nem annyira, de az átlagnál így is jobb anime. Nem tudom, hogy eddig miket néztél vagy mit szeretsz, de érdemes bele nézni. Sokan vannak, akik imádták.
2016. jan. 3. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is az 1.évad nagyon jó volt, a 2. már gyengébb.

A mangát nem teljesen ismerem, de amennyire ismerem az alapján az animéből nagyon sok dolgot kihagytak.

2016. jan. 3. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
1. évad jó volt, de a 2.-at nem bírtam tovább nézni annyira semmilyen volt. Persze valaki utálja, másik fele meg szereti. Én is úgy hallottam hogy a manga sokkal jobb, és animében kiherélték a sztorit.
2016. jan. 3. 13:23
 4/9 Kemekoo ***** válasza:

Nem félelmetes annyira. Szerintem nagyon jó anime. én is azt hittem hogy egy nagy szar, de aztán elkezdtem nézni, és nem tudtam leállni.

15L

2016. jan. 3. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen
2016. jan. 4. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:

A manga fantasztikusan jó volt, az anime sajnos már kevésbé, de az első évad nem volt olyan rossz.

Jelenleg szerintem a legjobb a futó mangák közül.

2016. jan. 12. 16:27
 7/9 anonim válasza:
Szia ! Szerintem mi a kètt èvad tökèletes volt.Ès ha minden igaz akkor idèn jön ki a harmadik èvad is.Szerintem nèzd vègig nagyon jó !
2016. jan. 22. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem volt benne semmi egyedi, itt panaszkodik mindenki az OPM hype miatt, de a Tokyo Ghoul sokkal középszerűbb,egysíkú sztorival és karakterekkel. Az opening meg hallójárati rákot okoz.. :D

Hogy rossz e? Nem. (a második évadot nem tudom véleményezni, ott már elvesztettem az érdeklődést).

Ha 15 vagy és nem láttál még sok animét, akkor valószínűleg tetszeni fog.

2016. jan. 23. 00:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Meg is néztem az 1.évadot és imádtam!!!
2016. febr. 7. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!