Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Tokyo Ghoult vagy az Attack...

A Tokyo Ghoult vagy az Attack on Titant nézzem meg előbb?

Figyelt kérdés

Igazából annyira nem bírom a vért, de most nagyon megjött a kedvem a kettő közül valamelyikhez. Még nem láttam egyiket se, mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?

Illetve mennyire véresek/belesek, mennyire bírhatóak ezek a jelenetek? Szerintetek melyik az izgalmasabb?

A válaszokat előre is köszi :3

(Plusz kérdés: az AOTban mennyi serepe van az Armin nevű karakternek? Csak spoiler nélkül!)

2016. szept. 22. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Egyiket se, ha nem muszáj. Mindkettő legfeljebb középszerű.
2016. szept. 22. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Attack on titan háborus - sok szereplő hal meg de a tokyo ghoul meg úgy véresebb de kevés ember hal meg benne szóval Szerintem akkor kezdj a a, Tokyo ghoul : ha a vér nem annyira zavar mint hogy meghal a kedvenc szereplőid

b, Attack on titan : keveseb vér de többen halnak meg amiket mutatnak ,

2016. szept. 22. 21:31
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért én tennék velük egy próbát :) aztán meglátjuk
2016. szept. 22. 21:32
 4/13 A kérdező kommentje:
#2: a haláljeleneteket jobban szeretem a véresnél, úgyhogy ilyen alapon az Aot jobban vonz akkor. Köszi a választ!
2016. szept. 22. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb az Attack on Titan.

Manga héten hónapban van, de animéből még csak 1 évad.

Arminnak bár lehet nem tűnik úgy, de egyre nagyobb szerepe van/lesz.

2016. szept. 22. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Aot nézhetõ csak túlhypeolt, TG kritika alatti. (A manga elvileg jó)
2016. szept. 22. 22:33
 7/13 anonim válasza:
Tokyo Ghoult......nagyon beteg :)
2016. szept. 23. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Attack on Titant.

Tokyo Ghoul a kedvenc mangám, de az animét semmiképp sem ajánlom, mert nagyon gyenge lett. Olvasd inkább a mangát.

2016. szept. 23. 16:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Az Attack on Titant el is kezdtem, egyelőre nagyon odavagyok érte!

A Tokyo ghoulra is sor kerül, bár lehet, hogy akkor inkább a mangájával kezdek, mint magával az animével. Miért gyenge?

(Persze szeretném majd magam "kárán" is megtapasztalni, hogy az-e vagy éppen mennyire az, csak kíváncsi vagyok)

2016. szept. 23. 16:46
 10/13 anonim ***** válasza:

A Tokyo Ghoul manga vs Tokyo Ghoul anime olyan viszonyban van egymással, mint A Tűz és Jég dala vs Trónok harca.

A manga/könyv tartalmasabb, keményebb, élvezhetőbb, jobb, míg a vászonra vitt adaptációjából sok minden kimarad, levan egyszerűsítve, gyengébb.

2016. szept. 23. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!