A Tokyo Ghoult vagy az Attack on Titant nézzem meg előbb?
Igazából annyira nem bírom a vért, de most nagyon megjött a kedvem a kettő közül valamelyikhez. Még nem láttam egyiket se, mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?
Illetve mennyire véresek/belesek, mennyire bírhatóak ezek a jelenetek? Szerintetek melyik az izgalmasabb?
A válaszokat előre is köszi :3
(Plusz kérdés: az AOTban mennyi serepe van az Armin nevű karakternek? Csak spoiler nélkül!)
Attack on titan háborus - sok szereplő hal meg de a tokyo ghoul meg úgy véresebb de kevés ember hal meg benne szóval Szerintem akkor kezdj a a, Tokyo ghoul : ha a vér nem annyira zavar mint hogy meghal a kedvenc szereplőid
b, Attack on titan : keveseb vér de többen halnak meg amiket mutatnak ,
Szerintem jobb az Attack on Titan.
Manga héten hónapban van, de animéből még csak 1 évad.
Arminnak bár lehet nem tűnik úgy, de egyre nagyobb szerepe van/lesz.
Attack on Titant.
Tokyo Ghoul a kedvenc mangám, de az animét semmiképp sem ajánlom, mert nagyon gyenge lett. Olvasd inkább a mangát.
Köszönöm a válaszokat :)
Az Attack on Titant el is kezdtem, egyelőre nagyon odavagyok érte!
A Tokyo ghoulra is sor kerül, bár lehet, hogy akkor inkább a mangájával kezdek, mint magával az animével. Miért gyenge?
(Persze szeretném majd magam "kárán" is megtapasztalni, hogy az-e vagy éppen mennyire az, csak kíváncsi vagyok)
A Tokyo Ghoul manga vs Tokyo Ghoul anime olyan viszonyban van egymással, mint A Tűz és Jég dala vs Trónok harca.
A manga/könyv tartalmasabb, keményebb, élvezhetőbb, jobb, míg a vászonra vitt adaptációjából sok minden kimarad, levan egyszerűsítve, gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!