Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét mutassam meg...

Melyik animét mutassam meg anyukámnak?

Figyelt kérdés

Èn speciel oda vagyok az animèkèrt,ezèrt megkèrtem hogy nèzzen meg párat. A barakamonból ès a death parade-ből látott pár rèszt,(bizonyos okok miatt nem nèztük vègig) viszont most arra kèr,hogy mutassak neki mèg egy animèt,mert unatkozik.. Na most.. Xd. Elèg nehèz makulátlan animèt találni,(főleg neki) ugye az ecchi kizárva,valamint nem szereti a durva dolgokat, sem a horrort,sőt elèg èrzèkeny rá. Nem tudom mit mutassak neki, volt pár ötletem,most a Shigatsu wa Kimi no Uso jutott eszembe, de.. Nem is tudom ,biztos tetszik egy felnőtt nőnek az "iskolai èlet" ...stb?

A Wolf childrent is mondtam, de ő nem akar olyan nèzni ami 24 percnèl hosszabb (ugye 1 rèsz) ,szóval a filmek szintèn kizárva. Egyszrrűen semmi ötletem nincs, arról hogy mit mutassak neki.. Ha romantikáról van szó pl a Kimi ni Todoke elèggè ott van, deeeee.. Hát az mèg az èn szemszögemből is elèggè csöpögős voltt..

Szóval mit ajánlanátok? Nem muszály romantikusnak lennie,csak egyszerűen tanácstalan vagyok!

(Amúgy vicces h mikor Josei tèmában próbáltam keresni animeaddicts-on a Junjou Romantica volt az 1. Amit beadott.. Hát ha azt meglátná.. Kidobná a gèpet az ablakon😂 •√•

2016. aug. 8. 02:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Romeo and Juliet anime veóziót.
2016. aug. 9. 21:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Ès bár a Kaleido Star egy kedvelt anime a rèszemről,nem hinnèm h neki tetszene :)

2016. aug. 9. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne mutass neki semmiet. Azzal jártok a legjobban.
2016. aug. 11. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!