Melyik legyen az az anime, mit anyukámnak mutassak?
A Shrek-et nezd meg vele(elso resztol a negyedikig),szerintem tetszeni fog neki,egyben vigjatek is,latvanyos is,erdekes is,jo is a sztorija,mi kell meg egy animaciohoz?
Amit meg tudnek ajanlani,ami nagyon latvanyos,Tin-Tin kalandjai,tudom kisse gyerekes a cime,de nagyon szep es erdekes.
Es anyukadnak uzenem,hogy semmi oka az aggodalomra hogy felnott vagy es animeket nezel,hisz sok mindenki nezi oket.
Megertem ha ilyen Minimax-os animeket nezel az gyerekes,mert szerintem az is,de ezeket meg egy felnott ember is szerintem szivesen megnezi.
Első: japán animéről van szó, nem nyugati animációs filmekről/sorozatokról.
Én inkább a filmeket ajánlanám, mert közülük sokat leszinkronizáltak és ezeknél rövidebb anime nincsen:
A vándorló palota, Tonari no Totoro, Chihiro szellemországban, Hotarubi no mori e
Van egy-pár jó sorozat is:
Lovely complex, Chrono crusade, Tonari no kaibutsu-kun, Kimi ni todoke, Nana, Zetsuen no tempest... esetleg josei témában keresgélj még
Szinkronostól kíméld meg légyszi^^
Nekem is volt hasonló, mondjuk én erőltettem, hogy nagyon jó sorozat meg minden, aztán megnéztünk 1-2-t és tetszett neki:)
Azt hiszem az Ao no Exorcist(Blue Exorcist) volt amit elsőnek néztünk, és az tetszett is neki. Aztán néztük a Natsume Yuujinchou-t és az is tetszett neki, meg még elkezdtük az Arakawa Under the Bridge-et, bár nem fojtattuk idő hiányában, de erre nem volt már időnk :) Még a SAO-t kezdtük el ami tetszett neki, de én nem engedtem tovább nézni neki, mert egyszerűen borzalmas lett :S
Esetleg ahogy írtad, egész estés filmek, de akkor jól válaszd meg, hogy mit, szinkronosakat nem ajánlom, keress valami tényleg izgalmas és jót, bár az egész estés filmek mások mint a sorozatok...
Utolsó attól még neked nem tetszik nem tilthatod el hogy nézze tovább.
Monster
Death Note Conan a Detektív is egész jó ha szereti a krimit :)
Pedig olyat kellene mutatni ami tényleg nem gyerekes , amár annak tartja . Egy Elfen Lied vagy egy Hellsing Ultimate optimális lenne .
Ha kicsit lightosabb kell ott a Mirai Nikki , esetleg a Kara no Kyoukai . Vagy mutass neki drámát : ANo Hana , Angel Beats! , esetleg a Clannad After Story utolsó arca (8-22)
De ha nem vevő a műfajokra úgyse fogja megszeretni . Ha meg csak arra kell hogy ne tartsa gyerekesnek akkor Elfen Lied tuti siker .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!