Melyik legyen az az anime, mit anyukámnak mutassak?
Nem érdekes, 4. vagyok, nem eltiltottam tőle ^^"
Amúgy meg nem hinném, hogy vérengzős animét kéne neki mutatni.. lehet, hogy komoly, de attól még talán jobban megutálja. Szerintem az akció-dráma-fantasy a legopcionálisabb.
És azért írtam, hogy ne szinkronosat, mert egyrészt nem jó, másrészt az olyan sorozatok amik tényleg jók nincsenek leszinkronizálva. Meg ha tényleg kíváncsi rá, hogy milyen az anime, akkor az eredetit kéne mutatni, mert az az egész, és nagyjából a lényeg.:)
Hmmm, attól függ
Ha anyukád inkább a romantikát/komédiát szereti: Lovely Complex vagy Toradora
Ha inkább drámai (de romantikus), akkor: Clannad, Clannad After Story
Fantasy és Romantika: Kamisama Hajimemashita
Ha inkább akció és fantasy kedvelő, akkor: Ao no Exorcist
Ha inkább az "agytekervényezős" sztorik kedvelője, amiben kicsit gondolkodni is kel és a sztori minden egyes mondatára figyelni kell, akkor: Zetsuen no Tempest, Spiral
Azért írtam nagyrészt romantikus műveket, mert (magamból és jó néhány ismerősömből kiindulva)a nők többsége szereti a romantikát :D
Remélem tudtam segíteni :) Nekem anyukám nagyon nagy anime rajongó, az első animémet még vele néztem meg, 9 évesen :D Apumat már évek óta próbálom rávenni, hogy nézzen meg velem egy rövidebb animesorozatot, de eléggé makacs, szóval még győzködnöm kell őt :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!