Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik legyen az az anime,...

Melyik legyen az az anime, mit anyukámnak mutassak?

Figyelt kérdés
Anyukám folyton az mondja, hogy ne nézzek animéket, már nagy vagyok a mesékhez (ami nem mese.....), és lépjek már túl ezen a korszakomon, miközben ő még egyet sem látott...de sikertült meggyőznöm, hogy nyáron megnézzen egyet velem...melyiket mutassam neki? Olyan kéne, ami nem túl morbid, nem többszázrészer, nem gyerekes, és nem hentai, yaoi, yuri, ecchi...

2013. jún. 29. 20:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát igazából egyszer azt mondja túl nagy, egyszer meg azt,hogy túl kicsi vagyok hozzá...a nanát pedig szinkronosan néztem (nem találom máshogy.és egész jól sikerült a szinkron) és arra azt mondta, hogy irritáló a nyelvezete...........és hogyha megnézi az elfen lied első 10 percét, tuti kidobja az összes gépet az ablakon, csakhogy ne tudjak animét nézni...xDDD
2013. jún. 30. 15:09
 12/19 anonim válasza:
Akkor esetleg az Ookami Kodomo no Ame to Yuki. Mert ez egy anya szemszögéből játszódik és egész aranyos kis film. De anyukád milyen típusú sorozatokat néz? Mert azokhoz hasonlót is tudnál keresni.
2013. jún. 30. 19:35
 13/19 Lumier válasza:
Ez attól függ, hogy ő milyen típusú animéket kedvel. Az én anyukám imádta a Kimi Ni Todokét és NANÁt, a Skip Beat-be pedig most kezdett bele és oda van érte.:)
2013. jún. 30. 20:42
 14/19 anonim válasza:
Clannad 1. és 2. évad
2013. jún. 30. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem érdekes, 4. vagyok, nem eltiltottam tőle ^^"

Amúgy meg nem hinném, hogy vérengzős animét kéne neki mutatni.. lehet, hogy komoly, de attól még talán jobban megutálja. Szerintem az akció-dráma-fantasy a legopcionálisabb.

És azért írtam, hogy ne szinkronosat, mert egyrészt nem jó, másrészt az olyan sorozatok amik tényleg jók nincsenek leszinkronizálva. Meg ha tényleg kíváncsi rá, hogy milyen az anime, akkor az eredetit kéne mutatni, mert az az egész, és nagyjából a lényeg.:)

2013. jún. 30. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Hmmm, attól függ

Ha anyukád inkább a romantikát/komédiát szereti: Lovely Complex vagy Toradora

Ha inkább drámai (de romantikus), akkor: Clannad, Clannad After Story

Fantasy és Romantika: Kamisama Hajimemashita

Ha inkább akció és fantasy kedvelő, akkor: Ao no Exorcist

Ha inkább az "agytekervényezős" sztorik kedvelője, amiben kicsit gondolkodni is kel és a sztori minden egyes mondatára figyelni kell, akkor: Zetsuen no Tempest, Spiral

Azért írtam nagyrészt romantikus műveket, mert (magamból és jó néhány ismerősömből kiindulva)a nők többsége szereti a romantikát :D

Remélem tudtam segíteni :) Nekem anyukám nagyon nagy anime rajongó, az első animémet még vele néztem meg, 9 évesen :D Apumat már évek óta próbálom rávenni, hogy nézzen meg velem egy rövidebb animesorozatot, de eléggé makacs, szóval még győzködnöm kell őt :D

16/L

2013. júl. 1. 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Enzai. ;)
2013. júl. 2. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:

17. Válaszoló xdd

Te állat! :D

2016. aug. 8. 01:57
 19/19 A kérdező kommentje:
reakcióidő lvl 3 évvel később..xD egyébként végül a fullmetal alchemistet mutattam neki. Bealudt rajta, és közölte, hogy gyerekes. Jó választás volt :D
2016. szept. 7. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!