Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a rajzaimról?

Mi a véleményetek a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Nincs olyan sok

Olyan sorrendben rakom fel őket mint amilyen sorrendben rajzoltam őket

Légyszi nézzétek meg mind és mondjátok el az őszinte véleményeteket

Ja és hogy szerintetek mi az ami jó rajtuk és mi az ami nem

[link] [link] [link] [link]

[link]

[link] [link]

[link] [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 10. 23:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Oké megtaláltam az egészalakosat , ezek szerint én ugrottam át pont azt , nem olyan rossz az , ahogy te állítod. Viszont ha úgyis manga/anime karaktereket rajzolsz esetleg próbálj olyat keresni ami más stílusú mint ezek. Pl én régen a dragon ball-ból rajzoltam sokat aztán mikor bejött a naruto anime-ben azt is csináltam teljesen más a rajtechnikája a 2 anime-ek.
2016. febr. 11. 16:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát igen itt már csak annyi a gond hogy a Narutot meg a Dragon ball-t is utálom 😂
2016. febr. 11. 17:18
 13/23 Firedoom ***** válasza:

Bar az anime es manga Magyarországon nem egy közkedvelt stilus, de ha ezeket egy teljesen ellenséges embernek megmutatnad, meg o is beismerne: "igen, ez jo!"

14evesen kb én is igy rajzoltam es szep lassan 4ev alatt eleg jol kiforrt a technológia. Nalad ennel egy ev alatt intenzívebb fejlődés veheto eszre.

Amit tanácsolok: Szinteveszto vagyok, tehat ebben a kérdésben az én válaszom nem lehet mérvadó, de egy Szines kep sokkal drasztikusabb mint egy fekete feher. Nagyon jol lehet vele jatszani es egyszeru jelölni vele az eppen domináns helyet. Itt kulon előnyös, hogy tudsz szinessel arnyekolni is es igy élettel telibbek lesznek a karakterek.

A filcet kilehet próbálni, én nagyon szeretem, de az emberek nagyobb resze utálja, mert nem javítható.

A szemeket es a bennük levo "fényt" ne olyan intenziv átmenettel rajzold meg hanem az egyik felet szepen attonusozva. Na jo, a szemet képtelen vagyok elmagyarázni.

2016. febr. 11. 17:20
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm...azt hiszem nagyjából megértettem hogy a szemmel kapcsolatban mit akartál mondani
2016. febr. 11. 17:38
 15/23 anonim válasza:

Kaneki Ken nagyon jó lett szerintem de egy picit egyhangú az összes

GRATULÁLOK CSAK ÍGY TOVÁBB

2016. febr. 11. 17:53
 16/23 anonim ***** válasza:

A fekete-fehér dolgot én azért ajánlottam mert szerintem ha valaki azzal megtanul árnyékolni akkor utána jobban tudja majd kezelni a színest is.

A 2 anime amit mondtam meg példa volt csupán , csak arra akartam kilyukadni , hogy más stílust is próbálj ki.

2016. febr. 11. 17:55
 17/23 A kérdező kommentje:
Értem...köszönöm ^-^
2016. febr. 11. 18:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés: a képeket másoltad valahonnan, vagy csak szimplán ilyen jól emlékeztél a karakterekre?
2016. febr. 11. 18:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Félig meddig...valamelyiket emlékezetből csináltam de valamelyiket kép alapján
2016. febr. 11. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon-nagyon tehetséges vagy!! ^^

Bevallom, lusta voltam és nem néztem végig az összes rajzod, de amit láttam, azok nagyon jók lettek!! Főleg a végén Kaneki és Suzuya(így kell leírni? :DD) nagyon jól sikerültek! Bárcsak én is így tudnék rajzolni~

Gratulálok és további jó rajzolást! (^^)

(14-lány)

2016. febr. 17. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!