Remélem, bírod a kritikát.
Szerintem szép rajzok, de inkább csak minták, tervek, mintha falmatrica-tervek lennének.
A vonalvezetésed szép, szabályos, lendületes vonalakból áll, ez határozott egyéniségre vall. Vannak visszatérő motívumok, egy-egy ábrának szimbolikus értelme lehet, nekem ezek az ábrák a fiatalságot, kibontakozó szerelmet és más érzéseket sugallnak. A teret jól kitöltöd, a képek harmonikusak.
De... Mi a célod a rajzolással? Tudsz-e mást, tudsz-e ennél többet? Ezekből a képekből még nem derül ki, tehetséges vagy-e, mert ilyet bárki tud, az egyénihez ettől több kell. Próbálkozz más megközelítésekkel is!
Heló!
Skiccnek megfleelnke, de nem lehet őket "kmoolyabban" venni. Tipikus 5-10 perces rajzok. A legtöbb ráadásul eléggé kidolgozatlan, és cska lógnak a levegőben.
Gyakorlásnkak megteszik, viszont úgy mutatni ezeket, hogy "Na, ezt tudom", ahhoz roppant kevesetk - sőt.
Szeirntem ilyen szintnél még inkább másolj, nézz tutorialokat a neten - láthatólag az olyan dolgokkal sem vagy tisztában, mint a koponya felépítése... ami visoztn cska gyakorlás és megfigyelés kérdése.
Ha nem érdekel a kritika, és azt várod, hogy mgasztalásokkal bombázzunk, akkor ne kérdezz itt, kedves krédező. Leszavazhatsz minket, de a helyzet változatlan: eze a munkák olyan művek, amiket esetleg hozzá nem értő barátoknak lehet mutogatni, de nagyobb közönséget nem érdemelnek. Egyszerűek, sablonosak, lógnak a levegőben, és a kidolgozásuk sem jobb az átlagosnál - sőt.
És mielőtt ez lenne a vád: nem, nem laikus vagyok, hanem komolyan alkotok - a díjak és a rajz érettségi sem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!