Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a rajzaimról?

Mi a véleményetek a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Nincs olyan sok

Olyan sorrendben rakom fel őket mint amilyen sorrendben rajzoltam őket

Légyszi nézzétek meg mind és mondjátok el az őszinte véleményeteket

Ja és hogy szerintetek mi az ami jó rajtuk és mi az ami nem

[link] [link] [link] [link]

[link]

[link] [link]

[link] [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 10. 23:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nem írtad hány éves vagy, de gondolom tinédzser még, és éppen a manga korszakod van.

Szépen rajzolsz, de nem dobtam hátast mert sok ilyen rajzott láttam már, és egy kis gyakorlással, sok manga kedvelő rajzol ugyanilyen rajzokat.

De nem rossz..Nekem egyhangú, de esetleg ha nem csak mangákat rajzolnád, tudnád fejleszteni magad, mert van tehetség benned

Pl egy ilyen rajz is mehetne

[link]

2016. febr. 10. 23:26
 2/23 A kérdező kommentje:

14 éves lány vagyok

És szerintem nem menne az amit te linkeltél

Rajzórán próbáltam olyasmit csinálni mint ami a képen van....hát...egy nagy kupac szürkeség lett belőle meg pár egész jó arcvonás 😂😂

2016. febr. 10. 23:32
 3/23 A kérdező kommentje:

Ja és köszi a véleményed

Majd megpróbálok egy kis extrát rakni a rajzaimra hogy ne legyenek egyhangúak ^-^

2016. febr. 10. 23:36
 4/23 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek :) Gyakorolj sokat, használj filceket és egyre jobb leszel, meglátod.
2016. febr. 10. 23:40
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm ^-^

Filceken már én is gondolkodtam meg jobb minőségű ceruzát is szeretnék venni

2016. febr. 10. 23:49
 6/23 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jók a rajzaid , egy bajom van velük , hogy a tekintete mindnek szinte ugyanolyan ami nem baj , de így nem jön át teljesen az egyes karakterek saját vonásai, én amondó vagyok próbálj meg csak grafittal dolgozni egy kicsit , és nézd meg , hogy pl egy olyan rajzban kitudod e hozni ugyanezt a szintet és ha igen akkor fogod látni a különbséget. Azután próbáld valamelyik itteni képedet újrarajzolni. És használhatsz több árnyékot is , ebben is segít ha próbálsz csak grafittal rajzolni egy párat.
2016. febr. 11. 08:26
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jók. Egész jól elsajátítottad az árnyékolást. A tekintetük tényleg egysíkú, de ez nem baj szerintem, hisz a te rajzaid és úgy rajzolod őket ahogy csak akarod. És az utolsó gondolat: Korodhoz képest nagyon ügyes vagy! Csak így tovább !
2016. febr. 11. 10:53
 8/23 anonim ***** válasza:
8:26os vagyok , még egy kérdés , egész alakos rajzaid vannak ? Kíváncsi lennék egy olyan képedre is ha van.
2016. febr. 11. 11:00
 9/23 A kérdező kommentje:

Csak egy van az ott van a linkek között (de pont az nagyon béna lett)

Ha akarod elküldhetem újra a linket

2016. febr. 11. 15:32
 10/23 A kérdező kommentje:

Amúgy köszi a kritikákat...és azzal én is egyet értek hogy nagyon merev a tekintetük de nem tudom hogyan változtassam meg hogy ne legyenek olyanok mint a zombik

Esetleg valakinek valami ötlet hogy hogy tudnék változtatni?

Ja és lehet hogy majd megpróbálok csak grafittal rajzolni 😊

2016. febr. 11. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!