Ki a kedvenc Hetalia karakteretek? ^^ Mit szerették benne?
Nekem Franciaorszáág~
És mindeent:D
Tomatooo~
🍅🍅🍅🍅
Nekem Poroszország. Komolyan mondom ha valós lenne az életem sokkal izgalmasabb lenne!
De Dániát is imádom! Ha találok valaki olyat mint ő ezer százalék, hogy hozzá megyek!
A Bad Touch Trio:
Annyi hülyét egy rakáson, mint a Hetalia-ban, még egy másik animében sem láttam, de ez a három retard még köztük is kiemelkedő!
Magyarország: mert büszke vagyok, hogy az alkotó nagyon jól eltalálta a karakterét.
Oroszország: mert nem lehet őt nem szeretni :D Igaz, piszkálja a Balti államokat, de a testvéreit nagyon szereti. És talán, mert magyar ember létemre békében tudok élni az oroszokkal a történelmi hátterünk ellenére.
Lengyelország: Lengyel-magyar, két jó barát... :D Mert őrületbe kerget mindenkit a hülyeségeivel, ami miatt röhögnöm kell. Néha olyan érzésem van, hogy eléggé üresfejű xDDD
Dánia: bírom, hogy ilyen hiperaktív és rajong Norvégiáért.
Oroszország: Mert a Hetaliás karaktere inkább cuki, mint ijesztő. Meg a valóságba is Oroszország fan (Спасибо, Лариса/Köszönöm, Laris(z)a) vagyok.
Magyarország: Mert büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok és neki nagyon aranyos karaktere van.
De őket kettőjüket együtt nem bírom, csak csendben sírok rajta.
Ausztria, Amerika és Kanada
Bennük mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!