Csak én gondolom azt h már nincs értelme a Death note animének azóta h L meghalt? Kedvenc szereplőm volt! ; (
Én nagyon sajnáltam, hogy a sorozatot folytatták L halála után. Borzasztóan értelmetlen és fölösleges volt. Persze érthető, a mai mainstream irányzat és politikai korrektség korában nem lett volna helye egy olyan Death Note-nak, ahol Light nyer és mindent visz.
L halála után Light is elég értelmetlenül és hülyén viselkedik, Near és Mello pedig..., egyikük sem volt szerethető karakter, izzadságszagó L koppintás volt mindkettő.
Amúgy Light nem volt szívtelen (L halála után is inkább hülye volt), éppen hogy átérezte azon emberek sorsát, akik valamilyen gyilkosság áldozatai voltak, és ezért kezdett aratni a bűnözők között - szerintem teljesen jogosan.
Ez nagyon spoiler. Lehet valaki most nézné meg.
Na mindegy. Én 26 résznél hagytam volna abba.
Nieres dolog tényleg nem kellett volna már.
Szerintem teljesen rendben van ez így, két részre lehet osztani a sorozatot:
1. része a Light - L "harc" , amikor még Light teljesen emberi és a célja nemes, tehát nem rontotta meg a hatalom, akkor ér véget, amikor L-t legyőzi.
2. része a hatalomtól megrészegült Light-ot mutatja be (időugrás is van ugye) aki már teljesen megváltozott, erkölcsileg megromlott, majd végül legyőzetik.
Szerintem így kerek a sztori, ez nem egy akció anime, és nem is egy sima nyomozós krimi. Ez pszichológia.
egyetértek veled
Én a mangát olvastam, és miután felbukkantak Melloék teljesen érthetetlenné vállt számomra, hogy ki mit miért csinál. A végén persze leesett, de szerintem nem úgy lett volna jó.
Amíg L élt sokkal jobb volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!