Ki a kedvenc karakteretek a Hetalia című animéből?
Figyelt kérdés
Én Amerikát bírom legjobban, tiszta debil az a srác ^^ XD2014. jún. 15. 12:12
1/20 Kameko-san válasza:
Angliát és Oroszországot (meg a fojtogatós sálját xD)
2/20 anonim válasza:
"Oroszországot (meg a fojtogatós sálját xD)"
LOL!!! Ez rohadt vicces volt!!! xD
Amikor ezt leírtad, pont akkor került képbe az a rész, amelyikben Amerikára tekerte a sálát xDDDD
Nekem nincs kedvencem, mert minden országot szeretek. Hazánk karakterére meg büszke vagyok, hogy ilyen fiús. :D
3/20 anonim válasza:
nekem Francia az egyik kedvencem *--* de imádom Németország Itália párost is, Romániát (csak mert olyan vámpíros) na meg Poroszország :3 de AngliaxAmeria is nagyon husi
4/20 anonim válasza:
Nekem Norvégia az abszolút favorit :D Meg Kanada, Tajvan, Seychelle. Meg persze Magyarország :D Nagyon bírom őket, akkor is, ha nem szerepeltek túl sokat :D
5/20 anonim válasza:
Nekem meg Dánia. Olyan hiperaktív idióta :D
6/20 anonim válasza:
Nehéz kedvencet választani, annyi jópofa karakter van. xD
Talán őket kedvelem a legjobban: Magyarország, Poroszország, Németország, Amerika, Ausztria, Lengyelország. :3
7/20 GerIta válasza:
Anglia a kedvencem... A gentelman suhanc, aki gasztronómiai téren szégyenletesen teljesít...
8/20 anonim válasza:
Anglia elsősorban, Poroszország, Japán, Amerika, Romano, Spanyolország :3
9/20 anonim válasza:
nekem elég sok van :D. Magyarország, Poroszország, Franciaország, Japán, Kína, Svédország, Norvégia, Oroszország, az olasz ikrek, Lengyelország, Törökország, Görögország, Egyiptom..
10/20 anonim válasza:
Japán Magyarország és oroszország meg Anglia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!