Mik a kedvenc Hetalia párosaid?
Nekem az első számú az a Pruhun.^^ Nagyon szeretem, mert vicces és nagyon jól összeillenek. :D A másik kedvencem a Spamano, imádom, hogy Romano kis morcos, Spanyolország meg mindig segít neki. :3 Szeretem még Lengyel - Litván részeket iis. *-*
Viszont, amit teljes mértékben ki nem állhatok az a RusBel.-.-" Nekem valamiért erőltetettnek látszik ez az egész. :/
Neked kik a kedvenceid? :D
DenNor xD Imádom ezt a párost xD
Mindig röhögnöm kell azon, hogy Dánia milyen hiperaktív (kivéve, amikor beteg), ami Norvégiát idegesíti, mégis nagyon szereti őt. xD
FrUk és Rusia-China :) Imádom mindkét párost *.* Meg a lengyel-litván sem semmi :)
RusBel miatt meg csak sajnálom szegény Russia-t xD
Így hirtelenjében összeszedve: SuFin, RusFin, AusHun, DenNor, NorFin, BelaRus (tudom, tudom... eddig kevés emberrel beszéltem, akik szerették, nem is csodálom x'D), LietPol, PolHun (őket barátokként), EstFint, UsUk, Franada, FrUk, SuNor...
Szinte mindenevő vagyok, és tuti valamit kihagytam. :D
Hungary-chan mindenkivel :D
UsUk, Franada, ChinaxRussia, SuFin, Gerita, Spamano
En legjobban a baratnoimet szeretem lerajzolni veluk! :D
Kayleigh-Oroszorszag
Alise-Poroszorszag
Becky-Nemetorszag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!