Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Monogotari szérárol szerené...

Titok008 kérdése:

Monogotari szérárol szerené kitudja a időrendi sorendjét?

Figyelt kérdés
Owarimonogatari Gekan/ vagy a Zoku Owarimonogatari lesz-e az utolsó időrendben elsödlegesen lihtnovel olvasok válaszát várom mert csak az van ebből még csak nem tudom időrendben melyik lesz a legutolsó err szeretnék választ kapni tudom a kiadás enél a törnténetnél nagyon nem időrenben van ezért kérdéses ez számomra előre is köszönöm ha valaki tudrá választ adni.( ezen kivül az összeset sikerül időrendbe állítanom egyenlőre)

2016. jan. 29. 21:51
 1/5 B1nc1 ***** válasza:

Az elso harom resz(sorozat) alkotja az elso evadot, igy ezek ugymondva osze tartoznak, de magaba is lehet oket nezni:

1. Bakemonogatari (2009)

2. Nisemonogatari (2012)

3. Nekomonogatari Black (2012)

Azten a masodik evad ebbol a ket reszbol all(sorozat).

4. Monogatari Series Second Season (2013)

5. Hanamonogatari (2014)

Aztan ezek Final season-nak hivjak (utolso evad). Ebbol meg lesz harom resz (sorozat)

6. Tsukimonogatari (2014)

7. Owarimonogatari (2015)

8. Kizumonogatari (2016)

9. Koyomimonogatari (2016)

Es meg lesz off season reszek, aminek nem lesz sok koze valoszinuelg az egeszhez, es nagy valoszinuseggel ket resz lesz belole.

Remelem segitettem :)

2016. jan. 31. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
A történet szerinti időredre gondoltam de köszi
2016. jan. 31. 16:35
 3/5 B1nc1 ***** válasza:

Az àltalam fönt leírt sorrendben kène megnèzned mivel az adja àt a teljes èlmènyt, de ha azt akarod tudni, hogy a cselekmèny milyen sorrendben törtènt.

Idôrendi sorrendben:

Elsô evad:

Kizumonogatari

Nekomonogatari

Bakemonogatari

Nisemonogatari

Màsodik èvad:

Kabukimonogatari

Onimonogatari

Owarimonogatari (màsodik èvad/ v2)

Nekomonogatari

Owarimonogatari (Elsô èvad/ v1)

Otorimonogatari

Koimonogatari

Tsukimonogatari

Owarimonogatari ( harmadik èvad/ v3)

ZokuOwarimonogatari

Hanamonogatari

Ennek ellenèban azt ajànlom, hogy az elsô sorrend szerint nézd meg, ahogy kijöttek a rèszek, külömben összezavarodhatsz a sztoriban. Szòval szèpen kèrlek ne ez a sorrend szerint nèzd meg.

2016. jan. 31. 18:35
 4/5 B1nc1 ***** válasza:
Nevek külömböznek mert kèt külön forràsbòl szereztem, de mindkèt alapjàn megkène hogy tudjad talàlni.
2016. jan. 31. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
az ovarimonogotari v3 alapba a hanamonogotari után van:) azt akartam tudni hogy a zuku elötte vagy utána van-e csak de köszi ezek szerint utána vagyis majdnem jó a sorend köszi:)
2016. febr. 1. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!