Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tokyo Ghoul (anime) 3éved?

Desmund kérdése:

Tokyo Ghoul (anime) 3éved?

Figyelt kérdés

Sok olyan oldalt találok ahova kivannak irva hogy 2016ban jön, van ahol 2017et irnak o.O

Ennek mennyire van igazság alapja vagy ilyesmi?

Netán valami uj info a 3.évadról hogy lesz-e?

Csak mert nekem a 2.éved utolsó része.. nem is tudom kicsit homályos hogy most akkor "miiivaaaan?"

2016. jan. 23. 04:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudom biztosra de olvastam olyat hogy 2016-ra bejelentetek valamit de nem lehet tudni hogy a Tokyo ghoul 3.évad vagy egy új játék adaptáció lesz belőle
2016. jan. 23. 07:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Még nem jelentétték be hivatalosan, hogy lesz e 3. évad.

Nem csoda, hogy nem érted a végét... :D Nagyon sok mindent kihagytak/mágváltoztattak az animében, és a mangának nem is lett ott vége. Vagy is most fut a Tokyo Ghoul:re manga minden héten új fejezetekkel, és sok minden csak most derülget ki sorban :)

2016. jan. 23. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor ezt elmagyarázná nekem valaki hogy ez miez? o.O

https://www.youtube.com/watch?v=2saaWXYyexw

2016. jan. 23. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy OVA szerűség (inkább mondanám előzménytörténetnek)

Az eredeti Tokyo ghoul előtt kb 20 évvel játszódik

A címe Tokyo ghoul Jack

2016. jan. 23. 20:31
 5/6 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok olyan oldal van akik csak úgy hogy kiírnak egy időpontot egy anime megjelenéséről.Sajnos ezek nagy részének a valóságalapja 0.
2016. jan. 23. 23:38
 6/6 tsviktor válasza:
Én valamit olvastam, hogy elvileg 2016. Júniusban érkezik valami. De még nem biztos hogy az a 3. Évad
2016. jan. 24. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!