Tokyo Ghoul manga/spoilerek?
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem/kérésem.
1.: A Tokyo Ghoul ugye 2 évados. Az lenne a kérdésem, hogy a második évad utolsó része a mangában hányadik fejezetnek felel meg?
Illetve, hogy hol találom meg a mangát magyarul?
Ha ez nem lehetséges, akkor viszont lenne egy kérésem: amennyire részletesen csak lehet, spoilerezzétek le nekem az egészet egészen addig, ahol most a manga tart.
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
Szia!
1: A Tokyo ghoul 2 évados ez igaz és még az első évad nagyjából követi is a mangát viszont a második már teljesen más. Egyébként ez a két évad nagyjából az egész manga történetét lefedi szóval a második évad utolsó fejezete elviekben a manga utolsó fejezetének felel meg. A mangának van egy folytatása a Tokyo ghoul:re, viszont szerintem mindenképp érdemes lenne a mangát az elejétől vagy legalább is az első évad végétől elolvasnod. Szerintem sokkal jobb mint az anime.
Ezen az oldalon el lehet olvasni magyarul, de még csak az 52. fejezetig van lefordítva (alapból 143 fejezetes): [link]
Ha ezt kevésnek találod akkor spoilerezhetek is :)
Olvasd végig a mangát teljesen az elejétől.
Amúgy ez a sorrend:
Tokyo Ghoul Jack (van anime és jó is)
Tokyo Ghoul
Tokyo Ghoul Re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!