Naruto shippuden spoiler?
Figyelt kérdés
Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy hányadik résznél ér véget az álomvilágos rész? Addig néztem,de ezek a 'semmis' reszek kicsit furák nekem, jo lenne az alap történettől folytatni😊 Köszike előre is!2015. nov. 14. 12:33
1/5 anonim válasza:
Nem tudni,hogy mikor érnek véget, mivel egyrészt jelenleg itt tart az anime, másrészt pedig ezek csak filler epizódok, tehát nem voltak benne a mangában és az animében is csak azért vannak benne,hogy húzzák az időt.
2/5 anonim válasza:
Szóval meg se kell nézned őket. Elég ha mindig megnézed a végén,hogy mi lesz a következő részben, és ha azt látod,hogy megint Narutóék lesznek ott Madarával és Fekete Zetsuval, akkor fog folytatódni az igazi történet.
3/5 anonim válasza:
Remélem azért a következő évtized vége előtt legalább egy hónappal befejezik (2029. November) és akkor 40 éves korom előtt talán látok egy Berserk remaket ha a Tokyo TV beválalja.
4/5 anonim válasza:
Én ezért hagytam abba.
Mangában is szar volt a legvége, de legalább nem voltak fillerek.
Pierrot studo egyik legszánalmasabb, ha lehet mondani. Meg lehet nézni mit csinálnak remek mangák adaptációival csak azért hogy kicsivel több pénzért.
5/5 anonim válasza:
Eredeti manga sem volt egyáltalán egy nagy cucc, a pain saga után meg egyenesen gagyi volt... csak a hypetrain...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!