NARUTOSOK! SPOILER! Naruto&Sakura fanok, mit éreztek most!?
:D
Figyelt kérdés
Azoknak ajánlom eme kérdést, akik olvasták a MANGA VÉGÉT!
Szomorúságom végtelen.
Szerintetek csinálna Kishimoto sensei egy másik, alternatív befejezést?! Vagy hagyja összetörve a szívünket... :( már akinek összetört, nekem biztosan!
Meg egyébként mintha eredetileg nem ez a vég lett volna a terve. Mert elég sokszor adott jeleket Kishimoto Narutoval és Sakurával kapcsolatban, (ilyen apró kis dolgok, kifejthetem majd...) Hinatával meg fingot se foglalkozott, egy aprócska jel sem utalgatott rájuk.
Node, mi a véleményetek?
Egy alternatív NaruSakus befejezésnek úgy örülnék, ti nem?
Neji halala elotti szavai: ''Hinata az eletet adta volna erted Naruto...Mar nem csak a sajat eletedert tartozol felelosseggel...''
Vagyis Neji halalaval Naruto rakenyszerult arra, h Hinataval jojjon ossze?
2014. nov. 7. 07:51
2/15 anonim válasza:
töööökre egyet értek veled!! én teljesen kibuktam ezen a befejezésen! először is én egy harcolós animét kezdem el nézni még tíz éve, és nem azért, hogy a végén még mindenkit összehozzanak valakivel! felháborít hogy a végén erre fektettek legnagyobb hangsúlyt, és mondjuk nem narutonak az eddigi fejlődésére, vagy arra, hogy mondjuk néthány idők közben elfelejtett karakterrel mi lett. komolyan szerintem is ez a naruto hinatával dolog csak rá lett erőltetve, és sasuke is csak azért jött össze sakurával mert bűntudata volt. pedig eddig én egy óriási naruto fan voltam, minden napom erről szólt, de most csalódott vagyok. nekem az utolsó rész a 699. lesz, a 700.-at inkább meg se látottnak nyilvánítom..
2014. nov. 7. 17:14
3/15 anonim válasza:
még hozzá szeretném tenni mielőtt félreértés lenne, nem vagyok semmilyen narusaku fan vagy ilyesmi, de engem inkább ez a sasusaku dolog idegesít. inkább karin lett volna, vagy akárki más, de ez így szerintem nagyon erőltetett!
2014. nov. 7. 17:25
4/15 anonim válasza:
mit kell ezen meglepődni, nem tudom, egyértelmű volt, hogy naruto hinatával fog kavarni, shika temarival, sakura meg sasukével. Mi a szart olvastatok évekig?
2014. nov. 7. 17:36
5/15 anonim válasza:
Ez így van #4! Nem tudom miért kell itt így kiakadni xD
NaruSaku? Nem tudom eddig ti mit olvastatok és vagy néztetek de elég nyilvánvaló volt a SasuSaku és a többi páros. Sakura mindig is Sasukét szerette/szereti, és ez ugyanígy van Hinatával aki Narutot szereti. Tanácsolni tudom a manga újra olvasását a NaruSakusok-nak :)
2014. nov. 7. 22:42
6/15 anonim válasza:
azért nem hiszem el, hogy itt mindenki azért kezdte el nézni, hogy aztán az általatok említett párok összejöjjenek! xd és mi baj van azzal hogyha valaki abban reménykedett, hogy a vége nem lesz klisés?? és én is tudom ajánlani azoknak az újraolvasást, akik nem vették észre, hogy gyakorlatilag naruto sok éven át sakurába volt szerelmes! :D
2014. nov. 8. 11:41
7/15 anonim válasza:
eegyetertek.
Raadasul Sasuke hidegverrel meg is akarta olni Sakurat, de Naruto ugyebar megmentette. En nem lennek olyan ferfival aki megakart olni xD
A vege eroltetett. Sasuke hirteken megjavulasa is eroltetett vmennyire. Nem tetszett a veg. Le lett daralva...
De az elotti reszek brutal jok voltak es utosek, imadtam.
2014. nov. 8. 13:01
8/15 anonim válasza:
nem klisés?
vazz, az egész sorozat egy kurv4nagy kliséhalom... jön egy ellenfél, narutó megveri egy új tachnikával, aztán jön egy erősebb ellenfél, azt is leveri egy még újabb technikával, aztán jön mégegy, ésígytovább, 15 évig. A vége nem lesz klisés?
2014. nov. 8. 13:58
9/15 anonim válasza:
igen, de az legalább harc klisé! :D ha már egyszer naruto, akkor ne szerelemről szóljon hanem harcról. ha klisét kéne választani hozzá (tudom furán hangzik), akkor inkább legyen már harc, mert elvileg ez nem egy romantikus anime/manga. főleg hogy ha azt is számításba vesszük, hogy több lényeges karakter is meghalt már benne, így benne volt egy olyan remény, hogy az ilyen alkalmakhoz hasonlóan most is beújítanak valami fordulattal...
2014. nov. 9. 21:39
10/15 anonim válasza:
ez volt az utolsó rész. vége a mesének. És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!