Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » NARUTOSOK! SPOILER! Naruto&Sak...

NARUTOSOK! SPOILER! Naruto&Sakura fanok, mit éreztek most!? :D

Figyelt kérdés

Azoknak ajánlom eme kérdést, akik olvasták a MANGA VÉGÉT!

Szomorúságom végtelen.

Szerintetek csinálna Kishimoto sensei egy másik, alternatív befejezést?! Vagy hagyja összetörve a szívünket... :( már akinek összetört, nekem biztosan!

Meg egyébként mintha eredetileg nem ez a vég lett volna a terve. Mert elég sokszor adott jeleket Kishimoto Narutoval és Sakurával kapcsolatban, (ilyen apró kis dolgok, kifejthetem majd...) Hinatával meg fingot se foglalkozott, egy aprócska jel sem utalgatott rájuk.

Node, mi a véleményetek?

Egy alternatív NaruSakus befejezésnek úgy örülnék, ti nem?

2014. nov. 6. 17:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát engem személy szerinte érdekelt hogy ki kivel fog összejönni. És Narutona szerintem Sakuránál sosem volt esély max annyi hogy Sakura elismerte hogy éretté vált de semmi vonzalom. És szerintem az egyáltalán nem erőltetett hogy összejönnek, ugyanis nem tudod hogy mi történt abban a 10 évben (körülbelül) ami lezajlott a manga 699. és a 700. része között. Meg Mivel a Naruto 3. kiadása az Új generációra fog épülni fontos hogy legyenek gyerekek...
2014. nov. 11. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sose ertettem a narusaku fanokat...

Ennyire utaljatok narutot higy sakuraval adnatok ossze ?

Kezdetben en is narusaku fan voltam de kesobb rajottem hogy sakura meg sem erdemli narutot azok utan amit vele tett...

Igy orulok hogy hinataval hozta ossze kishimoto, naruto megerdemel egy ilyen kedves onzetlen karaktert mint hinata

(Bocsi a helyesirasert)

2014. nov. 15. 22:10
 13/15 anonim válasza:
Én nagyon szomorú lettem erre a NaruHina párosra :( Reménykedtem,hogy Sakurával fog összejönni.Hinata nekem mind végig ellenszenves volt számomra.Azt nem értem hogy a manga egyik részében amikor kérdezte Minato Narutótól,hogy a barátnője e Sakura akkor Naruto igent mondott lényegében.És most??Nagyon csalódott vagyok :(
2015. febr. 3. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már elég régi a kérdés, de hátha olvassa még valaki...

A Naruto mondhatni a gyerekkoromat jelentette, imádtam a karaktereket, a harcokat, meg úgy amblock az egész történetet, természetesen nem csak a nagyobb eseményekre koncentrálva, hanem a karakterek közti kapcsolatok dinamikáját is figyelembe véve.

Alapvetően a nyitott befejezés híve vagyok, mivel őszintén, egyik agyonsztárolt shipet sem láttam meg a sztoriban, alább pedig kifejtem, miért is.

1. Sasuke x Sakura

Sakura a történet elejétől kezdve nyilvánvalóan "szerelmes" Sasukébe, bár inkább rajongásként, plátói szerelemként definiálnám Sakura érzéseit Sasuke iránt. Ezenkívül nem túl sok közük volt egymáshoz, Sasuke pedig attól sem rettent vissza, hogy megkísérelje megölni. Véleményem szerint egy normális ember sem vetné magát alá akkora megaláztatásnak, hogy egy olyan emberrel kösse össze az életét, aki megpróbálta megölni őt, és nagyjából egész életében szart a fejére meg az érzéseire. Nem tudom, mit gondolt Kishimoto, mikor ezt a kettőt összeboronálta, de azon felül, hogy az égvilágon semmi alapja nincs a kapcsolatuknak (szeretettel felhívnám ismét a figyelmet arra, hogy attól még, mert Sakura "szerelmes volt" Sasukéba, Sasuke egész életében szart a lányra. Fel tudjátok fogni? Egy kapcsolat nem egyirányú, különben nem lenne kapcsolat...), egészen érdekes értékrendet is közvetít, konkrétan azt, hogy hiába taposott bele a méltóságodba és az önbecsülésedbe a férfi, akiért rajongsz, maradj mellette, és légy csak a lábtörlője, mert ennyit érsz. (Egyáltalán, tudtommal ez a kettő házas, ráadásul van egy lányuk, de Sasuke fel sem ismerte a saját lányát, a feleségével pedig semmi, azaz semmi intimitás nincs köztük, de erre inkább nem mondok semmit, nem akarom felhúzni magam ezen még jobban). Véleményem szerint Sakura (már bocsánat a fanoktól) sokkal jobbat érdemelt volna. Egy olyan férfit, aki viszonozza a szerelmét és úgy bánik vele, ahogy megérdemli (tehát egyenrangú félként, és nem lép le évekre az első gyerekük születése után), illetve Sasukénak is olyan partner kellett volna, aki tisztában van az igényeivel, például Karin, meg még van egy másik ötletem, számomra 12 éves koromtól kezdve OTP, de róluk később... :)

Lényeg a lényeg, hogy a kapcsolatuk a semmire épül, és a későbbiek során (sajnos) be is bizonyosodik, hogy teljesen életképtelen, halva született ötlet a kapcsolatuk (és a vicc, hogy az egész sztoriban Saradát sajnálom a legjobban, geez...).

2. Naruto x Hinata

Úgy érzem, most veszélyes vizekre eveztem, hiszeb tudtommal a legtöbben Naruto és Hinata "szerelméért" vannak oda, ezért előre is elnézést kérek mindenkitől, aki hányás nélkül képes kimondani, hogy a legjobb páros az egész sztoriban a NaruHina.

Elöször is, szeretném leszögezni, hogy ez a "kapcsolat" ismét csak egy unalmas, egyoldalú, mérgező valami, amit inkább kínzásként értelmeznék, semmint szerelemként.

Hinata mindig is egy unszimpatikus, szerencsétlen lány benyomását keltette számomra. Képtelen volt érvényesíteni az érdekeit, egyáltalán kiállni bármi (sokkal inkább bárki) mellett. Mert ugye a chuunin vizsgák során megtudhattuk, hogy Hinata mindig is csodálta Narutót, felnézett rá. Igen ám, csakhogy az alatt a 8-9 év alatt egyszer sem sikerült egy rohadt "Ganbatte, Naruto-kun!"-t kiejtenie a száján, mikor Naruto annak is örült volna, ha csak szimplán nem döngölik sárba a méltóságát nap mint nap az emberek. Nem, Hinata fél, meg szégyenlős, így inkább a távolból figyeli, hogy rajongásának tárgya szenved, EGYEDÜL, MAGÁNYOSAN.

Nem is csodálom, hogy Naruto kb. egy pillantást sem vet arra a lányra, csoda, hogy egyáltalán életben maradt valahogy, ahj, várjunk, talán nem is akkora csoda...

Mikor Neji-t kinyírta egy ilyen kis senkiért Kishimoto, röviden-tömören sírógörcsöt kaptam. Nejinek lett volna jövője, lett volna miért küzdenie, ehelyett meghal egy olyan gyámoltalan kis féreg miatt, aki semmit sem fejlődött az évek során és mindvégig másokkal cipeltette a terheit, hogy ő valahogy túléljen ( talán azt már meg sem kell említenem, hogy mennyire nem lepett meg, hogy a végén jól hátbaszúrta a saját klánját és konkrétan cselédnek állt). Egy dísznövény szerepét játszotta a kirakatban egész udő alatt, nincsenek önálló gondolatai, sem kialakult személyisége, emellett hiába volt kunoichi a fene se tudja hány évig, nem tudja magát megvédeni és ő sérül meg a leginkább, mikor nem is harcolt? Egyszerűen nem tudom felfogni, Naruto milyen bűnöket követett el, hogy ezt a sorscsapást érdemelte ki az élettől. Egyedül azért tudom valamennyire elfogadni a "házasságukat", mivel ők legalább kaptak egy filmet, amiben próbálják (!!!) beálllítani, hogy nem teljesen légből kapott, semmire építő, egyoldalú a kapcsolatuk. Komolyan, már a próbálkozás is dicsérendő, náluk (már ha az ember nagyon akarja) bele lehet látni a Last miatt, hogy Naruto is érez valamit iránta, bár nekem úgy jön le azóta is, mintha inkább csapattársak lennének, de hát na, mindenki másként értelmezi a szerelem fogalmát.

Összefoglalva: Hinata nem érdemli meg Narutót, és Hinatát nem érdemli meg egy földi lény sem, még akkor sem, ha Danzou szintű gonosztetteket követett el az illető. (Emellett Nejire visszatérve, hála Hinatának, a számomra egyik legkedvesebb kapcsolat szűnt meg létezni: Neji x TenTen)

3. Naruto x Sakura

Erre megint nem tudok mást mondani, minthogy egyoldalú rajongás volt Naruto részéről Sakura irányába, de őszintén, Sakura fittyet hányt Narutóra kb. mindig, sosem vette figyelembe, hogy mit érezhet a másik, mikor meggondolatlanul cselekszik vagy éppen beszél, emellett csak akkor hajlandó tudomást venni szegényről, mikor Sasuke elkezd törődni vele (hajjaj...). Ezen felül, a Shippuudenben nyilvánvalóan látszik, hogy amolyan fura testvéri kapcsolat alakult ki köztük, így végképp nem értem, ki a fene akarná őket összehozni egymással, mondhatni ugyanakkora bullshit az egész, mint a SasuSaku.

Röviden tehát Sakura nem érdemli meg Narutót, meg amúgy is, semmi szikra nincs közöttük, aki ezt nem látja, az sürgősen szaladjon el a szemészetre, még így, karantén ideje alatt is.

Végül pedig következzen az a páros, akiknek már 12 éves korom óta szurkoltam/szurkolok...

4. Sasuke x Naruto (OTP)

Mielőtt megköveznétek, hogy csupán valami elvetemült fujoshi vagyok, leszögezném, hogy maga a yaoi nem tartozik azon műfajok közé, amiket túlzottan kedvelek, egyszerűen csak ebben az animében/mangában annyira kendőzetlenül jelen volt a shounen-ai a két karakter között, hogy rendszeres azon járt az agyam, vajon jó-animét nézek-e...

Bár eleinte csupán rendkívül szoros barátságként tekintettem a kőztük lévő kapcsolatra, a Shippuuden közepe körül már komolyan kezdett megfogalmazódni bennem a gondolat, hogy ezek ketten a végső harcukban nem vérre menő harcot fognak folytatni, hanem nyelvcsatáznak majd. Senki se mondja nekem, hogy kockára tenne mindent egy olyan valakiért, aki mindent megtett annak érdekében, hogy gyűlöld ( még Sakura agyáig is eljutott, hogy Sasuke veszélyt jelentett rájuk nézve, pedig ő eléggé bele volt pistulva a fiúba... Vagyis bocsánat, csak egy ideáért rajongott, aztán mikor rájött, mennyi hiba is van az általa hőn szeretett fiúban, elsőnek jelentkezett a megölésére. Vicc), ennek ellenére te akár még meg is halná érte, csak hogy megmentsd önmagától. A történetből pedig kiderül, hogy csak Itachi és Naruto törődött ennyire mélyen Sasukéval, senki más nem látott arra reményt, hogy valaha is jó útra térjen.

Basszus, Naruto pánikrohamot kapott, mikor megtudta, hogy hajtóvadászatot indítanak Sasuke ellen; elviselte, hogy Karui péppé veri, de nem adott ki semmilyen információt Sasukéval kapcsolatban: térden állva könyörgött a Raikagénak, hogy bocsásson meg a fiúnak... Megalázkodott és a végsőkig elment érte, hűséges maradt a fiúhoz, mikor mindenki más már régen lemondott róla és bízott benne még azok után is, hogy Sasuke többször megígérte neki, meg fogja ölni és elpusztítja Konohát. Egyszerűen nem értem, ki az, aki nem fogja fel, hogy Narutót valamelyst komolyabb szálak fűzik Sasukéhoz, mint puszta barátság vagy testvéri szeretet, és aki ezt nem képes belátni, az csak magát csapja be. Bár nem mondanám, hogy Sasuke ugyanennyire viszonozza az érzéseit Narutónak, de nyilvánvaló, hogy két embert szeret magán kívül az egész történetben: Itachit és Narutót. Mindenestre biztos, hogy Naruto és Sasuke kapcsolata a legbonyolultabb az egész sztoriban (főleg, hogy az az Indra/Ashura dolog is bekavar), és ha nem is mindenképp romantikus értelemben, de jobb lett volna, ha egymás mellett kötnek ki végül (ezért is lett volna jobb döntés egy nyitott befejezés, abol mindenki azt shippel mindenkivel, akit akar, oszt' jónapot).

Mindenestre, bár tudom, hogy ez hülyeség meg gyerekes, de számomra akárki akármit mond, Sasuke és Naruto kapcsolalta canon lesz, míg világ a világ... :)

2020. máj. 5. 00:51
 15/15 anonim válasza:
Nekem Sakura volt a kedvencem, de nagyot csalódtam benne a végén. :(
2021. dec. 8. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!