Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mért hiszi azt mindenki hogy...

Mért hiszi azt mindenki hogy Urahara és Yoruichi párok lennének?

Figyelt kérdés
Komolya, millio utalás, kacérkodás, kép és még hentai is van rolluk peddig a manga még a legelején kijelenti hogy ROKONOK. Hatalmas Urahara rajongó vagyok, már-már megszállot, de agyvérzést kapok mikor ilyenekkel találkozok...

2015. dec. 12. 15:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem láttam magyarul, de az eredeti japán nyelven az animében 'shinyuu'-nek mondja, ami legjobb barátot jelent.

Itt le tudod ellenőrizni:

[link] (11:45 körül)

2015. dec. 16. 02:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez meggyöző nyilván ezért mondja Jinta hogy ez szomorú... Nem ezért mert macska a rokona hanem mert egy macska a legjobb barátja... De ez akkor sem fér a fejembe, akkor a végén párnak tehtik? Mert elég "közeli" barátoknak tünnek...
2015. dec. 16. 06:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva a lehetőség, de ha belegondolsz, már több száz éve legjobb barátok. Sok rossz dolgon túl estek együtt (pl kiűzték őket Soul Society-ből) és mégsem változott soha a kapcsolatuk ebbe az irányba. Szerintem a fanok hiába szeretnék, hogy összejöjjenek.
2015. dec. 16. 14:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Huhh megnyugodtam x) Igazából mindig is ellene voltam annak hogy Urahara és Yourichi párost lássak Dx alkalmi partnereknek elémennek de sirvafakadok ha a végére közéjük teszenek pár gyereket... Egyik sem lenne jó szülő x"DD
2015. dec. 16. 16:26
 15/17 anonim válasza:

Egyébként meg lehet kérdezni, hogy miért vagy ennyire ellenük :D?

Nekem aztán nem kedvenc párosom ők, igazából nem is érdekel, hogy összejönnek-e vagy sem. Csak annyira ellenük vagy, így elkezdett kicsit érdekelni a miértje.

2015. dec. 16. 21:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Mért ne lehetne x) mar a kinezetuk sem illik ossze, Urahara, a magas, sovany, de kigyurt, halvanyszoke, szurkeszemu, rejtejes es okos karater (gyerekkori szerelmem XD), es Yourichi a barnaboru, lilas haju, macskaszemu (es meg Ichigo a nevetseges xd), konnyuveru, harcos, phuu de milyen nemesi szarmazassal (szerintem cigany, vagy k betus elso latasra, es csak azert van benne mert sonen es kellet egy ilyen kis oromlany latex ruhaban -.-")

Tehat ezert ellenzem, Uraharat imadom Yourichi azert van hogy legyen xd

2015. dec. 18. 10:06
 17/17 anonim válasza:
A rokon valószínűleg átvitt értelemben van, mert annyi mindent átéltek ketten és olyan közeli a baráti kapcsolatuk, bajtársak, de nem vérrokonok. Nekem eszembe se jutott volna összehozni őket, hisz a szeszélyes lány, aki csak úgy eltűnik 100 évre nem fog távkapcsolatat tartani. :D Urahara pedig túl rejtélyes ehez az egészhez.
2016. febr. 16. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!