Mért hiszi azt mindenki hogy Urahara és Yoruichi párok lennének?
Vagy rossz fordítást olvastál, vagy valamit félreértettél. Nem rokonok.
Ettől függetlenül, habár a fanok nagyon szeretnék, nem volt semmi utalás arra, hogy romantikus kapcsolat lenne köztük. Inkább csak nagyon közeli, gyerekkori barátok.
Öm.... lol XD Én ezt teljesen el is felejtettem. Kedves kérdező, szerintem ezen ne emészt magad. A bleach egy shounen, ami alapjáraton fiúnak készült, így nem valószínű, hogy bárki összejön bárkivel, vagy ha mégis, akkor azok a főbb szereplők lesznek. (Ichigo, Rukia, Chad... szóval így a főbb szereplők, akik olyan olvasók korabeliek kb.)
Valamint Kubo a manga szerzője csinál furcsa és meglehet, hogy ő el is felejtette, hogy annak idején rokonoknak akarta őket. Elvégre több, mint 10 éve fut a manga.
DE egy szó mint száz, szerintem nem jönnek össze.
Szerintem arra gondol az utolsó, hogy a manga szerint Yoruichinek van egy öccse, aki a Shinoin család jelenlegi feje. Tehát akkor neki is Urahara rokonának kéne lennie. És mind az angol, mind a magyar fordításban az van, hogy Yoru egyetlen rokona Uraharának. Pedig ha van egy öccse, akkor legalább 2 rokonának már lennie kell.
Egyébként korábban pont erre mondtam, hogy Kubo maga sem emlékszik arra, amit egyszer már leírt.
Simán lehet, hogy Tessai nem mondott igazat, másrészről pedig egyáltalán nem biztos, hogy jó a fordítás. Ha az angol fordítás rossz volt és a magyart az angol verzióról fordították, nem is nehéz elképzelni. Nem tudnak sokan Japánul, ezért gyakran nem az eredeti nyelvet fordítják.
Aztán ott a harmadik lehetőség, amit már az első válaszoló is írt, hogy Kubo időközben megfeledkezett erről a részletről, bár kétlem.
Ami biztos, hogy nem rokonok. Yoruichi a négy főnemesi ház egyikéhez tartozik és Kisuke csak gyerekkori barátja. Ezt több helyen említik.
Kubo megint alkotott >< De semmi ertelme nem lett volna hazudni abban a szituacioban... A sonen a harcokrol, es bevallom a mellekrol szol, de egy olyan fontos szalat elfelejteni hogy rokonok, szinte keptelenseg! Meg az animeben is rokon kent szerepelnek, es nem hinnem hogy az olyan pezgyarnak mint a Bleach rossz forditasa lenne, es azt hagynak "terjedni". Szerintem a legtobb YourichixUrahara csak fanart...
De ha beadom a derekam es azt mondom nem rokonok, nyugtasatok meg hogy Kubo a vegen sem teszi oket egymas melle :'(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!