Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mért hiszi azt mindenki hogy...

Mért hiszi azt mindenki hogy Urahara és Yoruichi párok lennének?

Figyelt kérdés
Komolya, millio utalás, kacérkodás, kép és még hentai is van rolluk peddig a manga még a legelején kijelenti hogy ROKONOK. Hatalmas Urahara rajongó vagyok, már-már megszállot, de agyvérzést kapok mikor ilyenekkel találkozok...

2015. dec. 12. 15:39
1 2
 1/17 anonim válasza:
Hol is jelentik ki a manga elején, hogy rokonok :o?
2015. dec. 13. 01:20
 2/17 anonim ***** válasza:

Vagy rossz fordítást olvastál, vagy valamit félreértettél. Nem rokonok.

Ettől függetlenül, habár a fanok nagyon szeretnék, nem volt semmi utalás arra, hogy romantikus kapcsolat lenne köztük. Inkább csak nagyon közeli, gyerekkori barátok.

2015. dec. 13. 02:09
 3/17 A kérdező kommentje:

DE rokonok, itt a bizonyiték, le van irva feketén fehéren (szó szerint mert manga), 2 nyelven is:

[link]

[link]

Tessék relative, félrefordithatatlanul rokont jelent.. Agyvérzést kapok ha kisütik hogy összejönnek, ezek ROKONOK!

2015. dec. 13. 12:51
 4/17 anonim válasza:

Öm.... lol XD Én ezt teljesen el is felejtettem. Kedves kérdező, szerintem ezen ne emészt magad. A bleach egy shounen, ami alapjáraton fiúnak készült, így nem valószínű, hogy bárki összejön bárkivel, vagy ha mégis, akkor azok a főbb szereplők lesznek. (Ichigo, Rukia, Chad... szóval így a főbb szereplők, akik olyan olvasók korabeliek kb.)

Valamint Kubo a manga szerzője csinál furcsa és meglehet, hogy ő el is felejtette, hogy annak idején rokonoknak akarta őket. Elvégre több, mint 10 éve fut a manga.

DE egy szó mint száz, szerintem nem jönnek össze.

2015. dec. 13. 15:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Én guttaütést kapok ha a végére Kubo pároknak teszi őket!
2015. dec. 13. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
És mi van Yoruichi öccsével? Valami bűzlik Dániában.
2015. dec. 13. 22:15
 7/17 A kérdező kommentje:
Utolso: Részleteznéd? Kérlek
2015. dec. 13. 23:33
 8/17 anonim válasza:

Szerintem arra gondol az utolsó, hogy a manga szerint Yoruichinek van egy öccse, aki a Shinoin család jelenlegi feje. Tehát akkor neki is Urahara rokonának kéne lennie. És mind az angol, mind a magyar fordításban az van, hogy Yoru egyetlen rokona Uraharának. Pedig ha van egy öccse, akkor legalább 2 rokonának már lennie kell.

Egyébként korábban pont erre mondtam, hogy Kubo maga sem emlékszik arra, amit egyszer már leírt.

2015. dec. 15. 19:09
 9/17 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy Tessai nem mondott igazat, másrészről pedig egyáltalán nem biztos, hogy jó a fordítás. Ha az angol fordítás rossz volt és a magyart az angol verzióról fordították, nem is nehéz elképzelni. Nem tudnak sokan Japánul, ezért gyakran nem az eredeti nyelvet fordítják.

Aztán ott a harmadik lehetőség, amit már az első válaszoló is írt, hogy Kubo időközben megfeledkezett erről a részletről, bár kétlem.

Ami biztos, hogy nem rokonok. Yoruichi a négy főnemesi ház egyikéhez tartozik és Kisuke csak gyerekkori barátja. Ezt több helyen említik.

2015. dec. 15. 23:05
 10/17 A kérdező kommentje:

Kubo megint alkotott >< De semmi ertelme nem lett volna hazudni abban a szituacioban... A sonen a harcokrol, es bevallom a mellekrol szol, de egy olyan fontos szalat elfelejteni hogy rokonok, szinte keptelenseg! Meg az animeben is rokon kent szerepelnek, es nem hinnem hogy az olyan pezgyarnak mint a Bleach rossz forditasa lenne, es azt hagynak "terjedni". Szerintem a legtobb YourichixUrahara csak fanart...

De ha beadom a derekam es azt mondom nem rokonok, nyugtasatok meg hogy Kubo a vegen sem teszi oket egymas melle :'(

2015. dec. 16. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!