Mit gondoltok a One Punch Man animéről?
Figyelt kérdés
Engem már az 1 rész után beszippantott és egyből felugrott a 2. helyre az animés toplistámon. Szerintem egy nagyon jó anime paródia és egyben dráma is, mert minden szörnyet elintéz egy ütéssel és ezért nem élvezi a harcokat Saitama akinek egyébként a mangaka a szülő városáról nevezett el.2015. dec. 9. 10:30
31/33 anonim válasza:
Hát ha te mondod, biztos jobban tudod. :D
32/33 Kenzo Tenma válasza:
Szerintem nagyon jó, én baromira élveztem. Az utolsó részt meg már vagy 4-szer újranéztem.
33/33 anonim válasza:
a mindmeghalunk.com kevesebb ostobaságot ír ennél a blognál. Attól hogy blogba leírtad a dolgot, már istenkirály vagy?
Viccen kívül. Lehet fikázni a shounent, de van aki a nyálas romantikus dolgokat szereti, van aki meg ezt. Nincs ezzel semmi baj, az emberek különböznek. Lehet arról is vitázni hogy milyen tartalma van az one punch man-nek, a tény hogy fun. Kicsit Michael Bay-esen fun, kicsit Comedy Central-osan fun és ez épp elég. Számítani lehetett rá hogy ha még egy híres shounen kapja fel a fejét, akkor azonnal hatalmas utálótábora lesz, de egy youtube példával élve, ti vagytok a piros pont a zöld csíkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!