Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok a One Punch Man...

Mit gondoltok a One Punch Man animéről?

Figyelt kérdés
Engem már az 1 rész után beszippantott és egyből felugrott a 2. helyre az animés toplistámon. Szerintem egy nagyon jó anime paródia és egyben dráma is, mert minden szörnyet elintéz egy ütéssel és ezért nem élvezi a harcokat Saitama akinek egyébként a mangaka a szülő városáról nevezett el.

2015. dec. 9. 10:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Áh... mondjuk realisztikusnak tényleg túlzás nevezni, inkább úgy mondanám hogy egy olyan elsősorban shounen, ami egyben paródia is. A gond az hogy a Gintama ebben a tekintetben egyedibb és jobb.
2015. dec. 21. 23:47
 22/33 anonim ***** válasza:

# 17

Semmi probléme a felfogásommal. Ettől attól, hogy a védelmedbe veszed ezt az animét még nem változik semmi.

Van ennél jobb paródia, vicces vagy akció, shounden anime is. Ez az anime még csak nem is egyedi vagy eredeti.

2015. dec. 22. 16:34
 23/33 anonim ***** válasza:

De igen, baj van a felfogásoddal. A fene mondta hogy realisztikus, de nem én. Azt mondtam hogy logikai szempontból a !!!LEGREALISZTIKUSABB SHOUNEN!!! amit eddig láttam. Ezt hogy lehet úgy értelmezni hogy a legrealisztikusabb anime, vagy hogy úgy alapjában realisztikus?

Az pedig hogy hajtogatjátok hogy "paródia paródia"..

Tisztán érződik hogy a készítők komolyan veszik a készítését. Az hogy humoros pedig egy teljesen más dolog. Valamilyen mértékig parodizál de messze sem tiszta paródia.

A gintamát egyáltalán nem bírom, mégsem sz*rozom pedig nem tartom valami nagy dolognak. A Bleachtől is hánynom kell, mégsem fikázom, a hitman rebornt is gagyinak tartom és még sorolhatnám. Ez NEM ok arra hogy lehordjam, vagy tény ként kezeljem hogy ez rossz. Esetleg a többség azt mondja hogy rosszak? Egyáltalán nem!

Itt pedig a magas többség mondja hogy jó!

A dragon ballt végignéztem, egy klasszikus amit mindenkinek ismernie kell, nem a legjobb amit eddig láttam de tetszett, legalább a Son Goku név minden kilencvenes években született ember fejében ott van. FELE annyi logika és értelem van benne mint az One Punch Man-ben...

Jártathatom én itt a szám, jöhetek az észérvekkel.. Te csak jössz a sznob fejeddel, és fricskázod a fikát.

2015. dec. 22. 18:54
 24/33 anonim ***** válasza:
Én nem akarok beleszólni a kakasviadalba, de a legtöbb dologra főleg az animékben a többség azt mondja hogy jó... még ha az pocsék akkor is. Tudod a hypoltat ha nem szereted téged sem szeretnek. Haters gonna Hate. Nagyon kevés ember meri névvel felvállalni a negatív kritikákat, mivel egyből jönnek a vérmes fanok. Lásd milyen Flamewar ment a Sao nevű borzalom meg a Titánmánia közepén is. :D
2015. dec. 22. 19:01
 25/33 anonim ***** válasza:
Ha Dragon Ballt vesszük referenciának akkor One Punch Man tényleg egy fantasztikusan jó anime. Ha FMAB-hez és Steins Gate szintű műveket vesszük alapul akkor inkább csak egy a "jó anime". Animéknek pedig nem kell realisztikusnak lennie, pont ezt szeretem benne (OPM sem az).
2015. dec. 22. 20:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Még is vannak animék amik tudnak azok lenni, és bemutatni dolgokat, sőt még drámázni is. Rainbow például??? Csak nem erre van igény hanem a bugyuta shounenekre... meg a szexuálisan felizgolt 10éveseknek az ecchikre.
2015. dec. 22. 20:57
 27/33 A kérdező kommentje:
A One PUnch Man minden csak nem realisztikus xd
2015. dec. 23. 10:01
 28/33 anonim ***** válasza:

Értetlen parasztok... de komolyan.

HANYADJÁRA MONDJAM EL, HOGY EGYSZER SEM MONDTAM HOGY REALISZTIKUS?! ._.

2015. dec. 23. 14:58
 29/33 anonim ***** válasza:
2015. dec. 23. 17:13
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne itt reklámozd a honlapodat.

Amúgy elég megtekinteni néhány bejegyzést, ez a blogger is a fikázásból akar megélni. Unlimited Blade Works-re és Shigatsu wa Kimi no Uso 5/10? Lehet, hogy neki nem tetszettek, de mi a viszonyítási alap?

2015. dec. 23. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!