Mit gondoltok a One Punch Man animéről?
# 17
Semmi probléme a felfogásommal. Ettől attól, hogy a védelmedbe veszed ezt az animét még nem változik semmi.
Van ennél jobb paródia, vicces vagy akció, shounden anime is. Ez az anime még csak nem is egyedi vagy eredeti.
De igen, baj van a felfogásoddal. A fene mondta hogy realisztikus, de nem én. Azt mondtam hogy logikai szempontból a !!!LEGREALISZTIKUSABB SHOUNEN!!! amit eddig láttam. Ezt hogy lehet úgy értelmezni hogy a legrealisztikusabb anime, vagy hogy úgy alapjában realisztikus?
Az pedig hogy hajtogatjátok hogy "paródia paródia"..
Tisztán érződik hogy a készítők komolyan veszik a készítését. Az hogy humoros pedig egy teljesen más dolog. Valamilyen mértékig parodizál de messze sem tiszta paródia.
A gintamát egyáltalán nem bírom, mégsem sz*rozom pedig nem tartom valami nagy dolognak. A Bleachtől is hánynom kell, mégsem fikázom, a hitman rebornt is gagyinak tartom és még sorolhatnám. Ez NEM ok arra hogy lehordjam, vagy tény ként kezeljem hogy ez rossz. Esetleg a többség azt mondja hogy rosszak? Egyáltalán nem!
Itt pedig a magas többség mondja hogy jó!
A dragon ballt végignéztem, egy klasszikus amit mindenkinek ismernie kell, nem a legjobb amit eddig láttam de tetszett, legalább a Son Goku név minden kilencvenes években született ember fejében ott van. FELE annyi logika és értelem van benne mint az One Punch Man-ben...
Jártathatom én itt a szám, jöhetek az észérvekkel.. Te csak jössz a sznob fejeddel, és fricskázod a fikát.
Értetlen parasztok... de komolyan.
HANYADJÁRA MONDJAM EL, HOGY EGYSZER SEM MONDTAM HOGY REALISZTIKUS?! ._.
Ne itt reklámozd a honlapodat.
Amúgy elég megtekinteni néhány bejegyzést, ez a blogger is a fikázásból akar megélni. Unlimited Blade Works-re és Shigatsu wa Kimi no Uso 5/10? Lehet, hogy neki nem tetszettek, de mi a viszonyítási alap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!