Mit gondoltok a One Punch Man animéről?
Én is szeretem, pedig nagy Dragon Ball rajongó is vagyok :D
Elég kevés ez a heti egy rész
Hiányzott egy realisztikus shounen. Lehet nevetni de igen! EZ A LEGREALISZTIKUSABB LOGIKÁVAL MEGÁLDOTT shounen szerű izé életemben.
Minden shounenben ott van hogy hú de erős a főszereplő, aztán jön valaki aki eltángálja, és ő még erősebb lesz aztán eltángálja a rosszfiút. Na hagyjuk már, ez unalmas!
Végre egy shounen, amiben ha erős a főszereplő akkor tényleg erős, és nem az van hogy jön valaki akihez képest gyenge.
Szerintem ezért futott be, és ezért top 1. az IMDB legjobb TV sorozatok értékelési listáján. Beezony, első.
Ez minden csak nem realisztikus. Pont hogy a többi hülye shounen paródiája.
IMDb top 1 pedig hagyjuk, mert nevetséges, hogy ez az anime legyen az első, ez inkább az oldal szavazóinak rossz ízlését minősíti csak.
Apropó. Ti azt hiszitek... ti tényleg azt hiszitek, hogy amit ti gondoltok az szent?
Had legyen már az embereknek véleménye és had ne te döntsd már el hogy mi a tény!
Bocsi de az ilyen sznob emberek felidegesítenek. c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!