Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok a One Punch Man...

Mit gondoltok a One Punch Man animéről?

Figyelt kérdés
Engem már az 1 rész után beszippantott és egyből felugrott a 2. helyre az animés toplistámon. Szerintem egy nagyon jó anime paródia és egyben dráma is, mert minden szörnyet elintéz egy ütéssel és ezért nem élvezi a harcokat Saitama akinek egyébként a mangaka a szülő városáról nevezett el.

2015. dec. 9. 10:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ennek a videónak aztán sok értelme volt... :D Meg a szavazásnak is... xd Ráadásul úgy hogy a TTGL megsincs említve. xd
2015. dec. 11. 15:14
 12/33 anonim ***** válasza:

Én is szeretem, pedig nagy Dragon Ball rajongó is vagyok :D

Elég kevés ez a heti egy rész

2015. dec. 11. 16:52
 13/33 anonim ***** válasza:
Nagyon gagyi. És hülyeség.
2015. dec. 15. 17:38
 14/33 anonim ***** válasza:

Hiányzott egy realisztikus shounen. Lehet nevetni de igen! EZ A LEGREALISZTIKUSABB LOGIKÁVAL MEGÁLDOTT shounen szerű izé életemben.

Minden shounenben ott van hogy hú de erős a főszereplő, aztán jön valaki aki eltángálja, és ő még erősebb lesz aztán eltángálja a rosszfiút. Na hagyjuk már, ez unalmas!

Végre egy shounen, amiben ha erős a főszereplő akkor tényleg erős, és nem az van hogy jön valaki akihez képest gyenge.

Szerintem ezért futott be, és ezért top 1. az IMDB legjobb TV sorozatok értékelési listáján. Beezony, első.

2015. dec. 21. 19:35
 15/33 anonim ***** válasza:

Ez minden csak nem realisztikus. Pont hogy a többi hülye shounen paródiája.

IMDb top 1 pedig hagyjuk, mert nevetséges, hogy ez az anime legyen az első, ez inkább az oldal szavazóinak rossz ízlését minősíti csak.

2015. dec. 21. 19:41
 16/33 anonim ***** válasza:
Tényleg IMDB top1. Kissé nevetséges. Mellesleg arányra nagyon gyenge kevesebb mint 10k szavazóból van az a szám, ha azt veszed egy AMC-s vagy HBO-s sorozat 1milla körül mozog.
2015. dec. 21. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
Ha nem érted miről beszélek akkor legalább ne kezdd ontani magadból a tömény bullsh*tet. Nem volt bonyolult felfogni amit írtam.
2015. dec. 21. 22:02
 18/33 anonim ***** válasza:

Apropó. Ti azt hiszitek... ti tényleg azt hiszitek, hogy amit ti gondoltok az szent?

Had legyen már az embereknek véleménye és had ne te döntsd már el hogy mi a tény!

Bocsi de az ilyen sznob emberek felidegesítenek. c:

2015. dec. 21. 22:04
 19/33 anonim ***** válasza:
És ezt most kinek írtad? :D
2015. dec. 21. 23:18
 20/33 anonim ***** válasza:
Leginkább #15-nek.
2015. dec. 21. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!