Szerintetek érdemes elkezdeni a Fairy Tail animét?
sajnos látszik, hogy az FT készítője a fos piece alkotójától tanult... :(
Ha rövidet akarsz akkor van SAO, log horizon, break blade, meg mittoménmi
Nem érdemes.Rossz a grafikája ahhoz képest,hogy 2009-ben készült.A karakterek sablonosak,egysíkúak és 2 karakter kivételével szerintem mindegyik az anime mélypontja.
Natsu:A sorozat főhőse,tipikus shounen figura:Idióta,eszik,szeret harcolni és a többi kollégájával ellentétben ő az aktuális ellenséget a barátjai nélkül nem képes legyőzni(!).
Lucy:A sorozat főhősnője.Az a tipikus liba aki tudna a saját erejéből harcolni de mégsem teszi azt meg mert a mangaka fanservice elemként kezeli(ami elég nagy baj,mert ő elvileg a "főszereplőnő"-de attól függetlenül vannak jó pillanatai.)
Gray:Az animének az emós karaktere.Natsu riválisa,jégmágus.Kb. Lucy-val egy szinten van:Nőknek eyecandy.
Erza:szerintem ő az akit a legjobban kedvelek.Erős,olykor vicces és gyönyörű női karakter.Noha a háttértörténete sablonos szerintem egész bevállalható karakter.
Bár ha az egész mű történet centrikus lenne akkor nem zavarnának a karakterek.Nem.A Fairy Tail-nél történet sincs nagyon.Elmennek egy küldetésre,ott megismerhetjük a céhből egyik karakter történetét és harcolnak az aktuális gonosszal.Ez történik szinte MINDEN arc-ban csak más csomagolással.Nekem 55 rész is elég volt,hogy dobjam ezt az animét.Vannak tőle sokkal jobbak amiket még látni akarok.(bár így utólag beismerem,hogy egész jó zenéi vannak és hangulata-de sajnos ez sem segít rajta.)
Egyszóval:Ne kezdd el!Inkább nézzél Rave Master-t(ami az elődje és sokkal jobb) egy One Piece-t(egy "kicsit" hosszú de minden egyes részt megéri rászánni) vagy egy Soul Eater-t.
Ha szereted az animéket akkor szerintem nem szabad kihagyni.
Egyik kedvenc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!