Ti az Elfenlied animében Lucyt vagy Nyut szeretitek jobban? Miért?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 10. 08:54
1/5 anonim válasza:
Lucyt. Nyu néha már idegesített, hogy nem csinált semmit. De félreértés ne essék, Nyu nagyon aranyos, szóval őt is kedvelem, de Lucyt jobban. Nyu inkább olyan volt mint egy házikedvenc.
2/5 anonim válasza:
Lucyt, Nyu kifejezetten idegesítő volt számomra.
3/5 anonim válasza:
FIGYELEM! Aki nem nézte végig a teljes Elfen Lied animét, nem ajánlom eme szöveg tovább olvavását, Spoilereket tartalmaz! SPOILER SPOILER SPOILER: Huhh...Én mostanában gondolkodtam ezen.Az Elfen Lied-ben ugyabár egy testben megkülönböztetjük Lucy-t, és Nyuu-t...De voltak a történetnek olyan részei melyben én magam sem tudtam eldönteni, hogy melyik ki.Mint például akkor, mikor Lucy/Nyuu kicsi volt, és megölték az egyetlen barátját, a kiskutyát.(Ha szerencsétlen vagy, találnod kell valakit, aki még nálad is szerencsétlenebb.)Nem sokkal ezután megölték azt a kislányt is.És az anime legvégén se tudtam eldönteni ki van éppen "jelen".Nyuu-tól megszokhattuk a gyámoltalan viselkedését, és "egyszerü" gondolkodását.Lucy-tól megszoktuk a brutalitását, és inkább a harag/gyűlölet-ből kiálló érzelmeit.Az anime alatt Lucy testesítette meg leginkább a "Diclonius-t".Felfigyeltem rá azonban, hogy a lánynál, a fentebb említett jeleneteknél nem tapasztalható igazán se Nyuu, se Lucy jellegzetes viselkedése.Lucy-t, mielőtt még a laborba vitték volna "Kaede" ként emlegették.Azt mondom ő volt talán a "legemberibb" személyiség a három közül.Kaede személyisége azonban felszívódni tűnt, mikor elkezdett ébredni a szörny a kislányban.Ez akkor teljesedett be, mikor Kaede a "látomásában" kezet fogott azzal a személlyel, aki úgy nézett ki mint ő, de valahogy mégis más volt.Ő volt Lucy.A történetben a visszaemlékezéseken kívül nem találkozhattunk Kaede személyével.Egészen az anime legvégéig, mikor Kouta-val beszél, és megmenti Nana-t.Ez számomra is furcsa volt, ugyanis továbbra is fennált vectorainak képessége, azonban nem Lucy irányította azokat.Bennem legelsőnek valami olyasmi fogalmazódott meg, hogy Kaede képes volt legyőzni a Diclonius-t, Lucy-t.Aztán így messziről visszanézve, eszembe jutott hogy talán aki ott van a végén mégiscsak Lucy, csak épp "megbánta bűneit".Mondjuk ez az én teóriám, történhetett máshogy is.Nekem határozottan Kaede volt a kedvencem.Nem tudom hogyan, ő áll hozzám a legközelebb.
4/5 anonim válasza:
Érdekes teória...azt hiszem ujra meg kell néznem az EL-t...egyik favorit animém...
A mangát nem dicsérték de elolvasnám..hol találom Magyarul?
5/5 anonim válasza:
Félbe van hagyva a magyar fordítás, mindenki dobja a projektet és van pár nagyon igénytelenül lefordított rész is. Szóval ha angolul/németül nem tudsz akkor nem ajánlom hogy elolvasd (anime egyébként is jobb szerintem, úgy mondom h végigolvastam a mangát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!