Ti szeretitek még a Harry Pottert?
az iskolában sosem csúfolnak, ha Harr Pottert (vagy bármi mást olvasok - miért is kéne csúfoljanak, most komolyan?!), viszont itthon anyukám mindig megjegyzi, ha Harr Pottert olvasok/nézek, hogy valami mást is a kezembe vehetnék/megnézhetnék. neki a könyökén jön ki a Harry Potter, pedig nem ismeri :)
és nem, nem ciki, sosem lesz az, Harry Potter örökké "menő" lesz :)
14/L
Emlékszem hogy amikor alsósok voltunk minden szünetben Harry Pottereset játszottunk(én 2 fiú és 3 lány).Mindenki furán nézett minket (legtöbbször azok akik nem látták a filmeket)folyamatosan szekáltak bennünket hogy: "naaa engem nem akarsz átváltoztatni kis boszi"
Én nem bántam meg,még most is játszanék velük és még most is olvasom,nézem és rajongok érte.
- Harry Potter? Ennyi év után is?
- ÖRÖKKÉ.
:))
Én is akárhányszor el tudnám még olvasni.
A harmadik kötetet idáig 22-szer olvastam. 15 éves vagyok, és szrencsére olyan a környezetem, hogy a Harry Potteres (és Sherlockos és Trónok harcás és Dr. Csontos és...) rajongásban osztozunk, úgyhogy nem, nem ciki. :D Ezek mellett persze rengeteg másmilyet is olvasok, de egy biztos: el fogom még olvasni a Harry Pottert, nem is egyszer. ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!