Megéri elkezdeni a one piece-t?
Figyelt kérdés
Szeretem azokat az anime-et amiknek sok részük van és jó történetük is. Inuyasha , Naruto , DB-DBZ-DBGT yu-yu hakusho stb.. viszont a one piece valahogy sosem vonzott de most hogy nem nagyon van mit nézzek már amikor időm engedi nem tudom , hogy érdemes e belekezdeni, főleg hogy ez tényleg nem rövid és még nincs is vége.2014. dec. 19. 15:27
11/11 gokuimre válasza:
hát énis igy voltam vele nem volt semmit amit néztem volna és nem is érdekelt nagyon egy nap elkezdtem nézni pár részt és kicsit érdekesnek találtam ahogy néztem egyre érdekesebb lett aztán meg a kedvenc animém lett :) amiket leirtál animéket abbol kiveszem szereted a jo harcokat akkor kezd el nézni :) maga a történet ami kibontakozik az valami brutál best :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!