Supernaturalt, The Originalst érdemes elkezdeni? Megéri? Jó sorozatok?
A TVD-t nézem most, és jó, meg minden, de így a 4.évad közepe felé kicsit kezd unalmas lenni. Nézem tovább, de érdekelne valami más sorozat is. A The Originals jobb, mint a TVD? Megéri elkezdeni?
Meg ugye még a Supernaturalra gondoltam, de azt hallottam, hogy egy idő után nézhetetlen lesz. Tényleg így van, vagy megéri elkezdenem?
Nekem jobban tetszik az Originals mint a Vámpírnaplók, tényleg unalmas már 4.évad fele.:/
A Supernatural-t meg egyenesen imádom!:D érdemes mindkettőt nézni.:)
A Supernatural első 4 évada nagyon jó. Az ötödiknél már döcögött a léc, ott be is kellett volna fejezni (csodálatos, kerek lett volna az egész történet, ha egy huszárvágással nem cseszik el a lezárást). A hatodik, hetedik évad szenvedés, a nyolcadikban mintha derengene valami, de én már nem nagyon hiszek a feltámadásban. Én is nézem, már csak megszokásból és azért, mert kíváncsi vagyok, hol és hogyan akarják lezárni a sztorit, de érezhető a tanácstalanság és a nyomás (a sorozatot gyakorlatilag a hatalmas rajongótábor tartja fenn) a készítőkön.
De az első 5 évad tényleg jó, azt érdemes végigzongorázni. Addigra meg valószínűleg annyira rákapsz, hogy Te se akarod majd abbahagyni. :D
The Originals-t nézd meg!Kb az első 5 rész belőle nem annyira izgi..de utánaa :D!Egyik kedvenc sorozatom
A Supernaturalt nem szoktam nézni ugyh. azt nemtom megmondani érdemes-e nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!