Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Megéri elkezdeni a one piece-t?

Megéri elkezdeni a one piece-t?

Figyelt kérdés
Szeretem azokat az anime-et amiknek sok részük van és jó történetük is. Inuyasha , Naruto , DB-DBZ-DBGT yu-yu hakusho stb.. viszont a one piece valahogy sosem vonzott de most hogy nem nagyon van mit nézzek már amikor időm engedi nem tudom , hogy érdemes e belekezdeni, főleg hogy ez tényleg nem rövid és még nincs is vége.

2014. dec. 19. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó kis anime, én régebben néztem és szerettem.

Ha érdekel, kezdd el nézni, maximum ha több rész után sem tetszik meg, akkor abbahagyod.

2014. dec. 19. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem ne kezd el! Nekem nagy csalódás volt. :((
2014. dec. 20. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első részek még nem olyan jók, többek közt grafika terén sem, de nem véletlenül ilyen sikeres ez az anime, és fut még a mai napig is. Később egyre jobb lesz a sztori, és érdekesebbek az események. Szerintem megéri elkezdeni.
2014. dec. 20. 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdd el mindenképpen, megéri. Én a mangával előrébb járok, mint az animével, és nekem a manga jobban tetszik. Ez persze ízlés dolga, kinek mi jön be.

A történet nagyon jó, a karakterek ötletesek. A grafikát is bírom, rengetegféle arc, öltözet szerepel benne, változatos az egész. A kalózos sztori miatt én is egy csomó ideig kerültem, mert nagyon nem vonzott az alapötlet, de aztán kíváncsi lettem, miért szeretik ennyire. :)

2014. dec. 20. 11:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy adj egy kis időt, míg megszokod a stílusát. Elsőre nekem is túl harsánynak tűnt, mind a szinkron, mind a képi világ. Kell hozzá egy kis ráhangolódás, hogy megszokd, megszeresd. (4)
2014. dec. 20. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, se a grafika, se a kalózosdi nem volt a kedvencem, de most a 630. résznél járok. Nagyon bejött, jól tartja a színvonalat, kevés a filler. Jó a sztori, jók a harcok, érdekesek a karakterek, jó a humora. Eleinte lassan indul, de érdemes belekezdeni.
2014. dec. 20. 11:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , teszek vele egy próbát és meglátjuk , meg majd leírom a véleményemet is ha túl vagyok 10-20 részen, hozzáteszem és nem a kalózkodás és nem is grafikája miatt kerültem hanem inkább a karakterek miatt... nem tűnik luffy annyira erős mármint karakterileg erősnek mint egy Fairy Tail Natsu , egy dbz Goku stb stb :D és ez nem csak rá igaz hanem a többire is de ez csak látatlanban a véleményem.
2014. dec. 20. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A lentieket úgy írom, hogy olvastam/olvasom a One Piece-t, nézem az animét, emellett olvastam végig a Dragon Ball mangát, és láttam végig a rajzfilmet is. :)

A Dragon Ball nekem is nagy kedvencem, és pont emiatt tartottam én is a One Pece-től, amiért te. A rajzok, a stílus alapján nem reméltem, hogy olyan erős (mind fizikai, mind személyiségüket illető erőre gondolok) karaktereket kapok tőle, amiket a Dragon Ball-tól. A tapasztalatom abszolút pozitív!

A One Piece szereplőinek ereje azonban másban mutatkozik meg, mint Gokuék esetében. A Dragon Ball harcai alapvetően az egyén harcai voltak, nagyon ritka volt a kifejezett csapatjáték. A OP-ben ez alapvetően különbözik, ott a különböző tehetségű, egyéniségű és képességű szereplők csapatjátékán dől el minden. Tehát nem az van, mint pl. Goku és Vegeta esetében, hogy mindketten ki-t használnak, és egyszer egyikük, máskor másikuk küzd meg az ellenféllel, vagy épp körözi le a másikat valamiben, hanem a OP szereplői mind másban jók: van, aki karddal küzd, más szuperképességekkel (ennek módját majd meglátod, ha elkezded), más céllövőként stb. érvényesül. A csapat összetétele és egymáshoz való hűsége adja az erőt, nem pedig az egyén érvényesülése.

A humora alapvetően hasonlít a Dragon Ball-ban megszokott stílushoz, ha azt bírtad, ezt is érteni fogod. :) Érdekesség még, hogy Toriyama maga is olvassa a One Piece-t, Oda pedig gyerekkorában volt a Dragon Ball rajongója, ezért is kezdett el rajzolni.

2014. dec. 20. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, elég régen kezdtem, emlékeim szerint ott lesz érezhetõen jobb, élvezhetõbb, mikor a 4.csapattag megjelenik.Addig kevés kiemelkedõ rész van (mondom, nem biztos, lehet van, amire rossz sorrendben emlékszem), de onnantól minden fõellenség komolyabb súlyt kap.Mondjuk néhány fontosabb mellékszereplõ kifejezetten idegesítõ, fõleg a késõbbiekben, értsd 450-500 rész után.
2014. dec. 20. 22:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Mire én eljutok odáig :D de igyekszem egyébként 8-10 rész már letudva , a humora tényleg dragon ball-os a stílusa sem rossza bűr ezzel a démongyümölsös valamivel nem tudtam még kibékülni :D
2014. dec. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!