Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, viselt már meg...

Animések, viselt már meg Benneteket komolyabban szereplő halála?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyire?

(leírhatjátok azt is, hogy kiről van szó, ha gondoljátok)

Engem eléggé megviselt, és azóta is sokszor szomorkodom.. Kíváncsi vagyok egyedül vagyok e...

2014. nov. 30. 22:50
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Ha mást nem, ezt az érzést nem fogom elfelejteni. :)

Én is örülök a fillereknek, bár még nem tartok ott, mégis előrenéztem Neji miatt. :) Remélem mutatják, hogy hogyan lett jounin, és szeretném már látni ninjutsut használni is. :))

Viszont közeledek Neji halálához, már csak 20 rész, ötletek? Ugorjam át azt a részt? Gondolom utána is emlegetik.. Lehet h befejezem a Narutot, Neji nélkül úgy sem az igazi.. :/

Üdv! :)

2015. febr. 18. 15:10
 32/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg.Előbb túl leszel így rajta. :) Am igen,lesz még benne Neji a halála után is egy kicsit.Most még érdemes nézni,sok a Nejis rész. :) Alig várom már a holnapit.:)
2015. febr. 18. 18:22
 33/39 anonim ***** válasza:
Na Neji fanok,mi újság veletek? :D Jobban vagytok már? :)
2015. okt. 24. 19:28
 34/39 A kérdező kommentje:

Személy szerint igen, köszi az érdeklődést, kedves Tőled. :)

Bár már majdnem 3/4 ed éve volt.. Utána kb. 20 részt néztem meg, de aztán felhagytam a naruto-val, úgy tűnik végleg.

2015. nov. 14. 16:38
 35/39 anonim ***** válasza:

Code Geass vége

Katanagatari

AnoHana és From the new world voltak az egyedüli ilyenek nálam

2015. nov. 14. 16:52
 36/39 anonim ***** válasza:
Én is túl vagyok már rajta,de épp most tartok mindjárt Neji halálánál,mert újból nézem az egészet. :) Amúgy most pedig Nejiről szóló filler van. :) Ajánlom neked. :D Néha eszembe jut,hogy lehetett volna másképp,de már elfogadtam hogy meghal.Csak az a rossz,hogy mindenki felnőtt és rossz nézni hogy ők eljutottak addig.Pedig megnéztem volna hogy Neji mosolyog és a fiára pedig már nem kerülne a pecsét,mivel megváltoztatta a Hyuugák rendszereté.Bár ez csak az én kitalációm. :)
2015. nov. 14. 17:52
 37/39 Zsófuci03 ***** válasza:
Engem a narutoból Neji halála viselt meg
2017. jan. 15. 14:56
 38/39 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már régi kérdés, de én is pont így vagyok Nejivel, mint a kérdező. Még az első fejezetnél járok (a sima Naruto-nál), de már egy csomó posztot, videót láttam előre... Jajj, annyira nem várom. De Jiraiya és Itachi is hiányozni fog... De Neji a legjobban. 😢
2018. ápr. 15. 07:24
 39/39 anonim ***** válasza:
Ez szerintem örökké aktuális kérdés marad :( Évekkel ezelőtt is szóltam hozzá, csak akkor még más profillal, de most újra megtaláltam.
2018. szept. 23. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!