Animések, viselt már meg Benneteket komolyabban szereplő halála?
Ha igen, mennyire?
(leírhatjátok azt is, hogy kiről van szó, ha gondoljátok)
Engem eléggé megviselt, és azóta is sokszor szomorkodom.. Kíváncsi vagyok egyedül vagyok e...
Köszönöm szépen mindenkinek, igyekszem olyan fanfictionoket olvasbi amikben él. :) Tényleg csak az zavar, hogy nagyon jól tudtam vele azonosulni, és rosszul esett az elvesztése, nehezen dolgozom fel.
Meglepő fordulat, Sasori halálát pont tegnap láttam és én is szomorkodtam, de nem sírtam mert már tudtam.:/
Viszont aki miatt ilyen szomorú vagyok, csak később fog eltávozni( szintén narutos) ugyhogy nem írom le, nehogy spoiler legyen. (Én spoilerként láttam ast a jelenetet amiben meghalt, így még rosszabbul esett, de legalább tudok előre felkészülni.)
3. vagyok
még a Higschool of The Dead-ből (manga) Hirano csaját sajnáltam nagyon...
The Walking Dead - nem anime :D, de Beth amikor meghalt először idege lettem (majdnem lerugtam a tv-t, pár percen keresztül szidkozódtam) aztán nagyon debis...
Köszönöm Utolsó, hogy megosztottad, most hogy így említetted, elgondolkozztam azon, hogy volt-e olyan nem anime szereplő halál, ami kicsit is megríkatott volna, de nem jut eszembe egy sem...
Nejit szerintem azért hívták géniusznak, mert annak ellenére h nem "főági" Hyuuga volt, el tudta sajátítani a juukent meg a többit. És ha jól emlékszem nem került túl sok erőfeszítésébe, tehát inkább tehetségesnek mondanám. Vegyük például Lee-t(másik nagy kedvencem. :D) aki nem volt tehetséges, de be akarta neki bizonyítani, hogy végül a szorgalmas legyőzi a zsenit. (tehát Lee elismerte zseninek, de a szorgalmat többre tartotta)
Az animések tapasztalataim szerint olyan karaktereket választanak kedvencnek akik hasonlóak, vagy hasonló nézeteket vallanak, esetleg egy olyan tulajdonággal bírnak amit az illető önmagából hiányol és szeretné elsajátítani.
Sok tekintetben hasonlítok Nejire,ezt nem tárgyalom túl, hiszen ismered. :D (ismerőseim mondjuk inkább Sasorihoz vagy Orochimaruhoz hasonlítanak. háát érdekes felvetés, lehet h fura arcokat vágok(?) :DD )
Nejivel hasonlóak a nézeteink, teljesen el tudtam fogadni mindig is, még akkor is amikor Naruto még nem beszélt a lelkére. :) (milyen fatalista volt akkor még... :))))
Úgy vettem észre, hogy a legtöbben azért nem kedvelik, mert bántotta Hinata-t, majd Narutoval is bunkó volt, de ilyen múlttal igazság szerint meg tudom érteni.
Való igaz, volt benne mindig is némi arrogancia, de engem egyátalán nem zavart ez a tulajdonság soha senkiben, legyen az illető fikcionális karakter vagy élő ember. (persze a sasuke féle arrogancia külön téma, attól falramászok..)
És még egy dolog: imádom a hangját! Nálam a hang nagyon fontos, nagyon sok mindenről dönt. (Obitot pl a hangja miatt nem szeretem.)
Már kezdem megszokni, hogy mindíg a kedvenc szereplőim halnak hősi halált..
Üdv Mindenkinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!