Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, viselt már meg...

Animések, viselt már meg Benneteket komolyabban szereplő halála?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyire?

(leírhatjátok azt is, hogy kiről van szó, ha gondoljátok)

Engem eléggé megviselt, és azóta is sokszor szomorkodom.. Kíváncsi vagyok egyedül vagyok e...

2014. nov. 30. 22:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Igen, elég sokszor. Pl a Death Noteban L halálakor, vagy a Code Geass végén. Legutóbb Sasori halálán sírtam (Naruto Shipuuden tegnap. Nem ő volt a kedvencem, ( még nem láttam az egész animét, de szerintem előre tudom, kit fogok a legjobban kedvelni)akkor mennyire fogok sírni a többinél? Ezek csak a legutóbbiak amire emlékszem, de szerintem ezen nincs semmi szégyelni való, ha valaki szégyelné.
2014. dec. 1. 21:23
 12/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, igyekszem olyan fanfictionoket olvasbi amikben él. :) Tényleg csak az zavar, hogy nagyon jól tudtam vele azonosulni, és rosszul esett az elvesztése, nehezen dolgozom fel.

Meglepő fordulat, Sasori halálát pont tegnap láttam és én is szomorkodtam, de nem sírtam mert már tudtam.:/

Viszont aki miatt ilyen szomorú vagyok, csak később fog eltávozni( szintén narutos) ugyhogy nem írom le, nehogy spoiler legyen. (Én spoilerként láttam ast a jelenetet amiben meghalt, így még rosszabbul esett, de legalább tudok előre felkészülni.)

2014. dec. 1. 21:33
 13/39 anonim ***** válasza:
Én Neji halála miatt vagyok szomorú a Narutoból.Ő volt a kedvencem és a legjobban azt sajnálom,hogy Tentennel így már nem lesznek soha együtt,pedig mindketten jól tudták,hogy kedvelik egymást,mi több...
2014. dec. 2. 22:01
 14/39 A kérdező kommentje:
beletrafáltál Utolsó, az én emberem is Neji. :/ De azon sosem gondolkoztam, hogy TenTennel ők.. érted..
2014. dec. 3. 07:08
 15/39 anonim ***** válasza:
Gondoltam,hogy neked is Neji,következtetni lehetett már. :) Mostanában rengeteg gondolkodok azon,hogy milyen volt Neji,meg rengeteg videót nézek róla,de akkor is a legjobban a Tentennel való "ügyet" sajnálom.Mindenkinek összejött a szerelmi élete,de nekik nem.Hősként halt meg,teljesítve a feladatát. :D
2014. dec. 3. 14:27
 16/39 A kérdező kommentje:
Igyekeztem kikerülni a nevet, mert az ismerettségi körömben a legtöbben nem kedvelik Nejit(és nem érdekli őket a halála) , és objektív kommenteket szerettem volna, az általam gyászolt karakter kilétének figyelembe vétele nélkül, de egye fene. :D Hát igen, valóban mindenkinek össze jött a szerelmi élete(megjegyzem pár párosítással baromira nem vagyok megelégedve), bár én sosem voltam híve a párosítgatásoknak(mégis csak shounen manga) tehát tényleg nem gondoltam bele, h Tenten és Neji összejöhetne/összejöhetett volna. :) A halála valóban nem volt hiábavaló, általában nem sajnálom azokat akik quázi saját akaratukból feláldozzák magukat, de Neji esetében nagyon kivoltam, és gyakran gondolok arra is, hogy milyen kár h nem volt ott senki h megmentse. :( (bocsi a nyelvtani hibákért telefonról írok)
2014. dec. 3. 23:14
 17/39 anonim ***** válasza:
Igen...én odafigyeltem nagyon,mert érdekelt is kettejük sorsa.Am Nejit miért hívták "géniusznak"?Rengeteg videót megnéztem ma is róla,meg hogy mi a története és mi volt Tentennel.Már túl vagyok rajta,első két napban nagyon komolyan vettem a halálát,csak Nejin járt a fejem,hogy másképp is lehetett volna,mert ő azért mellékszereplőként fontos szereplő volt,de mondjuk neki kellett meghalni mert így nagyot dobtak a storyn.Ugye neki kellett védelmezni Hinatát és teljesítette a feladatát.Más halála pedig nem kisért akkora storyt maga után,max visszaemlékezés lett volna belőle,így pedig egy hosszú "küldetés" véget ért.Mindegy,most már én túl vagyok rajta,de akkor is ő marad a kedvencem és örülök,hogy vége a Narutónak,mint hogy még lenne több rész Neji nélkül.:D Amúgy te miért szereted Nejit? :)
2014. dec. 4. 00:12
 18/39 anonim ***** válasza:

3. vagyok

még a Higschool of The Dead-ből (manga) Hirano csaját sajnáltam nagyon...

The Walking Dead - nem anime :D, de Beth amikor meghalt először idege lettem (majdnem lerugtam a tv-t, pár percen keresztül szidkozódtam) aztán nagyon debis...

2014. dec. 4. 05:47
 19/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm Utolsó, hogy megosztottad, most hogy így említetted, elgondolkozztam azon, hogy volt-e olyan nem anime szereplő halál, ami kicsit is megríkatott volna, de nem jut eszembe egy sem...

Nejit szerintem azért hívták géniusznak, mert annak ellenére h nem "főági" Hyuuga volt, el tudta sajátítani a juukent meg a többit. És ha jól emlékszem nem került túl sok erőfeszítésébe, tehát inkább tehetségesnek mondanám. Vegyük például Lee-t(másik nagy kedvencem. :D) aki nem volt tehetséges, de be akarta neki bizonyítani, hogy végül a szorgalmas legyőzi a zsenit. (tehát Lee elismerte zseninek, de a szorgalmat többre tartotta)

Az animések tapasztalataim szerint olyan karaktereket választanak kedvencnek akik hasonlóak, vagy hasonló nézeteket vallanak, esetleg egy olyan tulajdonággal bírnak amit az illető önmagából hiányol és szeretné elsajátítani.

Sok tekintetben hasonlítok Nejire,ezt nem tárgyalom túl, hiszen ismered. :D (ismerőseim mondjuk inkább Sasorihoz vagy Orochimaruhoz hasonlítanak. háát érdekes felvetés, lehet h fura arcokat vágok(?) :DD )

Nejivel hasonlóak a nézeteink, teljesen el tudtam fogadni mindig is, még akkor is amikor Naruto még nem beszélt a lelkére. :) (milyen fatalista volt akkor még... :))))

Úgy vettem észre, hogy a legtöbben azért nem kedvelik, mert bántotta Hinata-t, majd Narutoval is bunkó volt, de ilyen múlttal igazság szerint meg tudom érteni.

Való igaz, volt benne mindig is némi arrogancia, de engem egyátalán nem zavart ez a tulajdonság soha senkiben, legyen az illető fikcionális karakter vagy élő ember. (persze a sasuke féle arrogancia külön téma, attól falramászok..)

És még egy dolog: imádom a hangját! Nálam a hang nagyon fontos, nagyon sok mindenről dönt. (Obitot pl a hangja miatt nem szeretem.)

Már kezdem megszokni, hogy mindíg a kedvenc szereplőim halnak hősi halált..

Üdv Mindenkinek. :D

2014. dec. 4. 14:53
 20/39 anonim ***** válasza:
Kérdező,szívemből szólottál. Rám is mind igaz amit mondtál. :D Főleg,hogy a hang számít,na az nálam is nagyon. :D Amúgy először azt hittem,hogy Neji egy gonosz szereplő,mivel elég sok példa volt rá az elején,főleg mikor Hinatát kiütötte és megnyerte a meccset,de ő felkelt és még akarta "püfölni".Mondjuk túl magabiztos,ami jó dolog,de Naruto is megmondta,hogy Neji nem vesztes,csak elbízza magát.Nem tudod,hogy mikor lettek olyan jóban Narutóval,vagy mikor békéltek meg? :D
2014. dec. 4. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!