Animések, viselt már meg Benneteket komolyabban szereplő halála?
Ha igen, mennyire?
(leírhatjátok azt is, hogy kiről van szó, ha gondoljátok)
Engem eléggé megviselt, és azóta is sokszor szomorkodom.. Kíváncsi vagyok egyedül vagyok e...
Hacsi - A leghűségesebb
barát -nézd meg eztet kedves kérdező és garantáltan zokogni fogsz a végén :)
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm, hogy megosztottátok velem személyes élményeiteket, tapasztalataitokat. Jó olvasni, hogy - ha nem is mindenkit olyan mélyen mint engem- mindenkit rendített meg már anime karakter halála.
20. (azt hiszem) válaszolónak: Szerintem Neji és Naruto a chuunin vizsga 3. fordulója után békültek ki.
25. válaszolónak:
Örülök, hogy találtam még egy hardcore Neji fant. xd
Nos,(biztos írtam már) velem egy barátnőm nézette meg a halálát még amikor a sima naruto elején jártam.(De már szerepelt Neji, csak talán még nem kedveltem) Magyarul pléhpofával végignéztem, és kb 3 hétre rá (ebben az időben term. folytattam a narutot, és nNeji lett a kedvencem) felmem Tumblr re, és kerestem róla képeket. Hát momdanom sem kell, miket találtam. (szomorú idézetek, és olyan képek, amelyeken.. hát.. már nem élt. :( ) éreztem h elborítanak az érzelmek, és végigbőgtem a fél éjszakát. (hát ez volt asszem október magasságában).
Velem is előfordul, hogy nehezen alszom emiatt, és gyakran elképzelem, hogy mit tettem volna, ha akkor ott lettem volna.
És mellékhatásként mostanában gyanúsan ki nem állhatom Hinatat..
Ha vannak még gondolataid Nejivel kapcsolatban, amikkel nem akarod "untatni" a népet, nyugodtan írj privátban. :)))
ui.:
25- Nem tudom, mennyire normális ez a letörtség, de megnyugtathatlak hogy nem vagy egyedül.
Annak pedig örülj, hogy csak mostanában tudtad meg, hogy mi lesz vele. Gondolj bele, nekem minden alkalommal kb az elejétöl fogva, akárhányszor szerepelt, szembe kellett néznem azzal, hogy mminden rész megnézésével közelebb kerülök egy Neji nélküli Naruto Shippudenhez. :/
És tényleg Neji2 nek "csúfolnak"? Én örülnék neki.. :D Engem szivatásból néha Sasuke-znek.. (fuuj de utálom, elnézést a fanoktól)
ajánlat Neji fanoknak: NarutoSh. 311. rész! Nagyon helyes! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!