Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, viselt már meg...

Animések, viselt már meg Benneteket komolyabban szereplő halála?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyire?

(leírhatjátok azt is, hogy kiről van szó, ha gondoljátok)

Engem eléggé megviselt, és azóta is sokszor szomorkodom.. Kíváncsi vagyok egyedül vagyok e...

2014. nov. 30. 22:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
56%
Angel Beats! végén sírtam, AnoHana minden második részén sírtam, Clannad After Story 21. rész, Code Geass R2 vége az fél napos depressziót okozott, Ef - a Tale of Melodies 10. rész vége szintén nagyon megrázott, Guilty Crown 21. részét 13 percig bírtam, meg kellett állítanom a videót, annyira zokogtam (igazából nem a Guilty Crown miatt, hanem azért, mert egy az egyben a Code Geass jutott róla eszembe), K vége fél napos depresszió, Psycho-Pass végén is sírtam, Sword Art Online egyik része is sírós volt, Wolf's Rain utolsó négy rész, Yu-Gi-Oh! Duel Monsters utolsó évad, de az utolsó négy részt végigsírtam, illetve a Zankyou no Terror vége.
2014. dec. 4. 17:40
 22/39 anonim ***** válasza:

Hacsi - A leghűségesebb

barát -nézd meg eztet kedves kérdező és garantáltan zokogni fogsz a végén :)

2014. dec. 4. 22:19
 23/39 anonim ***** válasza:
Nekem Uchiha Itachi halála volt ilyen (Naruto Shippuden). Egyik legkedvesebb szereplőm volt, meg eléggé megfogott a története :/. Tudtam , hogy így lesz, de amikor láttam azt a részt elég szomorú lettem, nem sokáig, mivel ez csak egy történet, de akkor is szomorú és megrendítő az a rész, meg a története is, amikor megtudtuk, hogy mit miért tett.
2014. dec. 6. 15:07
 24/39 anonim válasza:
Jiraiya a Naruto-ból... idegileg ki voltam. Aztán amikor ment a Kyuubi vs Kushina és Minato, és átszúrta őket a rókadémon, akkor is eltört egy mécses. Itachi... Meg aztán a Death Note-ból L.
2014. dec. 9. 20:12
 25/39 anonim válasza:
Sziasztok sorstársak.. Pont emiatt kerestem az ilyen kérdéseket. Vajon mennyire normális, hogy teljesen kivagyok Neji halálától. Most sem tudok aludni. Az ismerőseim engem régebben "Neji2" nek csúfoltak, valójában e miatt kezdtem el narutot nézni. Es igen, mar az első résztől ahol Neji szerepelt nagy kedvencem lett. A leirasbol kivehető, hogy az ismerőseim nem igazan kedvelik, sőt, utaljak Nejit. Egyszer megemlítettem, hogy ő lett a kedvencem, egybol lelőtték, hogy " hehe, meg fog halni". Jelenleg a shippuuden 269. Reszenel tartok, de megnezettek velem a halálát. Szóval én így mindenki előtt elsírtam magam. Ez igy a napokban történt. Azota folyamatosan az jár az eszemben, hogy bárcsak elne még, meg hogy miert pont neki kellett meghalnia..
2015. jan. 12. 01:31
 26/39 anonim ***** válasza:
talán csak a Gurren Lagann-nál volt ilyen, ott is csak azért, mert nem számítottam rá, mert mégis, van két szereplő aki elviszi a hátán az egész sorozatot erre az egyik a felénél kinyúlik...
2015. jan. 12. 01:47
 27/39 anonim ***** válasza:
25. válaszoló.Én is így voltam,1-2 hétig le voltam törve és folyton Neji járt a fejemben.Most is sokszor eszembe jut,hogy miért ő?!Bárcsak élne és Tentennel összejönnének. :)
2015. jan. 12. 18:50
 28/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy megosztottátok velem személyes élményeiteket, tapasztalataitokat. Jó olvasni, hogy - ha nem is mindenkit olyan mélyen mint engem- mindenkit rendített meg már anime karakter halála.

20. (azt hiszem) válaszolónak: Szerintem Neji és Naruto a chuunin vizsga 3. fordulója után békültek ki.

25. válaszolónak:

Örülök, hogy találtam még egy hardcore Neji fant. xd

Nos,(biztos írtam már) velem egy barátnőm nézette meg a halálát még amikor a sima naruto elején jártam.(De már szerepelt Neji, csak talán még nem kedveltem) Magyarul pléhpofával végignéztem, és kb 3 hétre rá (ebben az időben term. folytattam a narutot, és nNeji lett a kedvencem) felmem Tumblr re, és kerestem róla képeket. Hát momdanom sem kell, miket találtam. (szomorú idézetek, és olyan képek, amelyeken.. hát.. már nem élt. :( ) éreztem h elborítanak az érzelmek, és végigbőgtem a fél éjszakát. (hát ez volt asszem október magasságában).

Velem is előfordul, hogy nehezen alszom emiatt, és gyakran elképzelem, hogy mit tettem volna, ha akkor ott lettem volna.

És mellékhatásként mostanában gyanúsan ki nem állhatom Hinatat..

Ha vannak még gondolataid Nejivel kapcsolatban, amikkel nem akarod "untatni" a népet, nyugodtan írj privátban. :)))

2015. febr. 15. 23:00
 29/39 A kérdező kommentje:

ui.:

25- Nem tudom, mennyire normális ez a letörtség, de megnyugtathatlak hogy nem vagy egyedül.

Annak pedig örülj, hogy csak mostanában tudtad meg, hogy mi lesz vele. Gondolj bele, nekem minden alkalommal kb az elejétöl fogva, akárhányszor szerepelt, szembe kellett néznem azzal, hogy mminden rész megnézésével közelebb kerülök egy Neji nélküli Naruto Shippudenhez. :/

És tényleg Neji2 nek "csúfolnak"? Én örülnék neki.. :D Engem szivatásból néha Sasuke-znek.. (fuuj de utálom, elnézést a fanoktól)

ajánlat Neji fanoknak: NarutoSh. 311. rész! Nagyon helyes! :))))

2015. febr. 15. 23:10
 30/39 anonim ***** válasza:
Kérdező,ez olyan,hogy soha nem fogjuk elfelejteni vagy csak nehezen.Nekem is volt majd 2 hetes depis korszakom Neji halála miatt.Azután egyre jobban múlt a "fájdalom".Mára már csak sajnálom és mindig kérdezem,mi lett volna ha...? de mindegy,most nagyon örülök,hogy filler epizód van és Nejiről sokat mutatnak nagyon. :3 Szerintetek lehet Kishimoto(szerző a Narutonak) megbánta,hogy meghalt Neji és így próbál visszahozni valamennyit belőle? Am fogadni merek,hogy itt mutassák meg hogy jounin lesz és akkor ez ilyen speciális alkalom lesz,hogy ő nem csak chuunin,hanem már jounin is lesz,vagy valami ilyesmit tudok elképzelni. :D
2015. febr. 17. 03:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!