Ajánlanátok mangát?
Figyelt kérdés
FONTOS, HOGY MAGYAR NYELVŰ. amiket eddig olvastam: Beelzebub, Bleach, HQ Holder, KissXSis, Nozoki Ana, Highschool DxD
jöhet: hentai, ecchi, véres, vígjáték, dráma csak ne legyen gagyi és magyar legyen (sajnos nem megy az angol...) még egy kérdés a Tokyo Ghoul manga fent van magyarul, mert csak 29. fejezetig találtam?
2014. okt. 8. 17:38
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi! De ismerem mindet. Az Attack on Titan és a Tokyo Ghoul most jelenleg hány fejezete van lefordítva és hol?
Az AoT anime végével megeggyező fejezeti talátam. A Tokyo Ghoult meg csak a 29. fejezetik az anime sekai oldalon aszem.
2014. okt. 14. 17:33
12/12 anonim válasza:
Nézd meg az animeaddicton, ott le van írva, hogy melyik csapatok fordítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!