Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét/mangát ajánlanátok?

Milyen animét/mangát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Hali !Igazából nem tudom milyen a stilusom/tipusom, szinte mindent megnézek, és mindig tetszik benne valami. Amik eddig nagyon tetszettek :Sailor moon ,Tokio mew mew , slayers, kaleido star, inuyasha, naruto, yu yu Hakusho, conan a detektiv, full metal alchemis, digimon (frontier ), another, moetan ,mermaid Melodi, shakugan no shana, zero no tsukaima, yumeiro patisiere. Mangát nem olvastam csak elvétve oldalakat de azt is szeretnék. Ha tudtok ehez hasonló animéket /mangákat lécci irjatok (mangát ha lehetne neten olvashatót linkkel). Előre is köszönöm :D

P

2013. jan. 6. 11:20
 1/10 A kérdező kommentje:
A kilarit kihagytam
2013. jan. 6. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Helo!

Azok közül ajanlanek, amiekt lattam vagy olvastam.

Manga: Death Note, Hellsing

Anime: Jormungand - nemreg lett kesz az összes resz magyar felirata, nekem nagyon bejött, bar a vege hagy kivanni valot maga utan.

Elfen Lied - sokan utaljak, masok imadjak, en nagyon elveztem.

D a vampirvadasz - Verszomj - kivalo vampiros anime, amely a top 3 kedvenc vampiros filmjeim foglal helyet. Csodalatos rajzolas, jo karaktereket, annyit markolo törtenet, amennyit elbir. Ez egy egeszestes film.

Masodpercenkent 5 centimeter - szinten egesz estes film, amely az egyik legszebb - hanem a legszebb - szerelmi törtenet, amit valaha lattam. Vizualisan es bensöjeben is gyönyörü alkotas.

Ghibli filmek - sinte az összes Ghibli filmet ide vehetjük, legalabbis azokat, amiket Miyazaki Hayao keszitett. Fantasztikusan jo egeszestes filmek.

Hellsing OVA - a mangahoz maximalisan hü sorozat, amely nagyon jo latvannyal is bir. Egy resz 40 eprc körüli.

Devil May Cry - szorakozasnak tökeltes anime, Dante stilusa megnyerö, a grafika pazar, a harcok nagyon jok, a törtenetek pedig többnyire kiszolgaljak a reszeket.

Wolf´s Rain: Kivalo anime, minden tekintetben, csak ajanlani lehet.

Lenne meg több is, de szerintem ez böven eleg egy idöre :).

Jo szorakozast!

2013. jan. 6. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
En nekem a Death Note a kedvencem. nagyon ajanlom. A 25. reszig aLEGJOBB anime.
2013. jan. 6. 11:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat a Death Note-nak szerintem nekikezdek :)

Ha valamit még tudtok szóljatok.És még 1x köszi :)

2013. jan. 6. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Wolf's rain, mindenképp nézd meg! :)
2013. jan. 7. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:

A Gosickot ugy altom nem irtad... az is nagyon joo egyik legnagyobb ekdevncem... es nagyon joo m eg az Angel beats , es a AnoHana (hosszabb a cime de nem tudtam meg megjegyezni), Kuroshitsuji, Shiki, Mirai nikki, Code Breaker(most keszul, es a mangaja is nagyon joo), Rozen maiden, jigoku shoujo, Nana, Paradise Kiss, Honey and Clover... Umineko no naku koro ni, Higurashi no neku koro ni, Soul eater, haibane renmei, spiral, Tasogare Otome x Amnesia, Accel world... egyenlore ennyi ugrik be...

jah es az FMA mind ket feldolgozasa(latom h azt is irtad, csak szolok h 2 van es nezd meg mind2ot mert erdemes :) )

2013. jan. 8. 12:52
 7/10 anonim válasza:
ha a zombis, öldöklős animét szereted akkor ajanlom a Highschool of The Dead-et.
2013. jan. 10. 14:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben vannak jó ötletek. Köszi :)
2013. jan. 10. 17:10
 9/10 anonim válasza:

Szia! Én egyetlen egyet tudok ajánlani, a Beelzebub című animét :D

Szerintem érdemes megnézni ^^

2013. jan. 12. 14:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm :)
2013. jan. 13. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!