Ajánlanátok nekem pár mangát, amit olvashatnék?
végre egy mangás és nem animés, már a frász kerülget tőlük :D Amúgy én is imádom a könyveket is,(klasszikusoktól a bSig) de amíg az ember nem olvas el egy mangát, csak azt tudja,hogy sz@r:D
Nekem jelenleg a Nana a kedvencem,talán mert imádom Yazawa műveit(Paradise Kiss, Gokino Monogatari), de Vampire Knight , Chocolate Cosmos, Blue, ilyenek mind szépek:)
oh és dráma ...Deep Love (Ayu no monogatari,Reina no unmai, host és a kutyás történet)
1 hétig bőgtem, szó szerint
szia van egy www.manga.hu nevű oldal az a legnagyobb egy helyre gyűjtött magyarra fordított manga lelőhely
én a neon genesis evangeliont ajánlom
Köszi az eddigi ajánlásokat, a manga.hu-t ismerem, csak gondoltam jól jönne pár introdukció, hogy mivel lenne érdemes kikezdenem. :)
És jöhetnek még címek nyugodtan!
Én is imádom a Nanát. Nagyon jó, olyan életszagú az egész. :)
Nagyon szerettem pl. még a Tarot Cafét, bár nem nagyon olvasok ilyen jellegű dolgokat, de ez nagyon tetszett.
Ajánlom még a Liar Game-et. Sajnos szerintem magyarul nincs (vagy van?Oo"), de angolul olvastam, és imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!