Ajánlanátok mangát?
Figyelt kérdés
FONTOS, HOGY MAGYAR NYELVŰ. amiket eddig olvastam: Beelzebub, Bleach, HQ Holder, KissXSis, Nozoki Ana, Highschool DxD
jöhet: hentai, ecchi, véres, vígjáték, dráma csak ne legyen gagyi és magyar legyen (sajnos nem megy az angol...) még egy kérdés a Tokyo Ghoul manga fent van magyarul, mert csak 29. fejezetig találtam?
2014. okt. 8. 17:38
1/12 anonim válasza:
Neon Genesis Evangelion, olvashatod a teljes mangát az animeweb.hu oldalon.
2/12 Firedoom válasza:
Peephole, another, valamien amnesia, nem jut eszembe a teljes neve
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Wow nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
nem is tudtam, hogy az Anothernek van mangája :)
2014. okt. 11. 06:54
6/12 anonim válasza:
Tower of God (nagyon jó, van benne rengeteg karakterfejlődés, és minden oldala színes :) )
7/12 Firedoom válasza:
Dusk maiden of amnesia-eszembe jutott.
Az another meg szentem jobb mint az anime.
8/12 anonim válasza:
One Piece
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Deadman Wonderland
Attack on Titan
9/12 anonim válasza:
* jobban mondva a manga címe csak simán Fullmetal Alchemist (a Brotherhood a manga alapján készített anime)
10/12 anonim válasza:
Kedvenceim:
Attack on Titan
Tower of God
Tokyo Ghoul
Deadman Wonderland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!