Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto kritika, miért utáljátok?

Naruto kritika, miért utáljátok?

Figyelt kérdés

Nem győzködni jöttem mert tudom hogy hiába.De mégis megakarom érteni egyes emberek miért utálják ennyire.

Rengeteg kritikát olvastam és alig ha néhánnyal értek egyet.

A legnagyobb probléma (szerintetek) a fillérek.

Nos ehhez nem tudok mit hozzászolni valamilyen szinten jogos de könyörgöm olyan nehéz lenne átugrani azokat a részeket? Mellesleg van akinek tetszik,a sztori nem halad de a karakterekről,helyszínekről megtudunk több információt.

Aztán azt mondják szar a grafikája.Igen? Mindenki a Dragon Ball-t isteníti pedig pont arra mondanám.

A karakterekkel semmi baj nincs szerintem,egyediek és sehol máshol nem láttam hozzáhasonlot.

Olyat is hallotam hogy az egész gyerekes. A sima narutoban télleg volt egy ilyen kis beütés de a shippuuden szerintem sokat változott.

Olyan hibákat amit a naruto is elkövet/elkövetett azt ugyan úgy más anime is.Ranglista élén a Bleach-el.Azt is megértem akinek egyszerűen nem jön be a sztori maga az anime.Most ha valaki nem szereti a horrort akkor nem nézi.

Ez egy személyes vélemény volt bárkinek a véleményére kíváncsi vagyok kivéve az olyanokra akik a "naruto egy szar hulladék" és társait tudják mondani indokolatlanul.

2014. jún. 29. 11:51
1 2
 11/18 kicsipa ***** válasza:
9%
Szerintem nagyon jó ez a naruto anime, egyet értek a kérdezővel, mert szerintem nagyon klassz.Én kinem állhatom a béna DB. , mert szerintem meg az a kevésbé jó. Tiszteletben tartom a többiek döntését is de azért nem kell igy lehurrogni.Szerintem az kritizáljon ennyire ha jobb animét tudna irni , rajzolni és sikeressé tenni.Persze reálisan el lehet mondani a véleményünket de ne esünk már tulzásokba.Az én véleményem száz százalékosan hogy imádom a narutot a fannjaival együtt.
2014. júl. 3. 11:00
 12/18 kicsipa ***** válasza:
10%
Szerintem nagyon jó ez a naruto anime.Sokan azt mondják hogy a DG a jobb de szerintem pont az a gagyi.Szerintem csak azok kritizáljanak ilyen csunyán akik jobb animét tudnak irni rajzolni és sikeressé tenni. persze el lehet mondani a véleményünket de ne essünk tulzásokba. Én teljesen egyet értek a kérdezővel.Az én véleményem az hogy nagyon jó a naruto. De tiszteletben tartom a többiek döntését is.
2014. júl. 3. 11:17
 13/18 anonim ***** válasza:

#7-esnek:

Azért annyira feminista nem vagyok, hogy a Naruto című anime Sakuráról szóljon. :D Úgy értettem, hogy a "tettek" 90%-át csak Naruto képes véghezvinni. Túl sok a helyzet, ahol csak és kizárólag ő segíthet, nélküle meg mindenki el van veszve. [ NEM mindig ]

2014. júl. 3. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Én odáig vagyok a Narutoért, egyszerűen a kedvencem:DD DE: abban én is egyet értek , hogy túl sok az a rész, ahol "csak Naruto menthet meg minket" más nem, meg néha kissé idegesít, hogy annyira őt istenítik, és hangoztatják, hogy a falu hőse. Viszont bírom, hogy ennek ellenére nem szállt ell magátol és kis lökött. Az nekem is zavaró, hogy Tsunade kivételével a többi női szereplő, nem túl erős, rettegett és híres. Sakurát szeretem, de szerintem sokkal jobb lett volna, ha őt is erősítik, csakúgy mint a csapattársait.Mondjuk az meg igaz, hogy orvosi nindzsa, és nem a harcmezőn kell villognia, de akk már a végén vigyen véghez valami nagyon nagy dolgot. A karakterekért egyszerűen odavagyok, nagyon jó lett ez a Sasuke-Naruto-Sakura ellentét. Sasukét főleg kissé gonoszabbul bírom, amikor még akkor is megvan benne vmi kis kötődés, de a bosszú, Konoha és Naruto elpusztítása sokkal jobban érdekli. Remélem lesz még hármójuktól vmi jó egymás ellen jelenet. Naruto nekem kicsit túl erős, de szerethető a karaktere. Szóval: Naruto forever!<3
2014. júl. 4. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:

ha nagyon objektiven nezzuk akkor nagyon is egeytertek, hogy egyes helyzetekben a grafikaval tulzottan is sok baj van, amit nagyon szepen kiemeltek az elottem szolok a naruto vs pein jelenetet illetoleg, de leginkabb szerintem a fillerekben latszik meg a gondozatlansag... igazabol en nem is akartam nekikezdeni meg anno az egesznek, csak hat ugy hozta a jo sors hogy olyan barati korbe csoppentem, akik nagyon is szeretik es odavannak erte... a masik negativmja teny a hosszusaga, azert erzodik, hogy rengeteg fillerszezon (lasd naruto hajos utazasa) csaka zert kellett hogy meg holtidoben is megtudjak tartani a penzforrast es en elkepzelehtonek tartom azt is hogy a manga utan meg legalabb 1-2 evig fog huzodni az anime

de en szemejesen inkabb a naguyon mely es rejett mondanivalokert es gondolatokert szeretem... meglehet hogy hasonlo dolgok megtalalhatok a DG-ben vagy a Bleach-ben is, de azokhoz valamiert nincs turelmem (a Bleach-et pl elkeztem az animet is es a mangat is, de azt valamiert en mar nem birtam nezni ezert feladtam)

csak anyit tudok tanacsolni, hogy fogadja el mindenki a amsik allaspontjat egyik vagy masik temaval kapcsolatban es kritizalni is lehet teljes nyugodtan de ez ne csapjon at ocsarlasba. szerintem meg akkor is lehet esszeruen kritizalni, ha nem is vagyunk kepesek jobbat alkotni

2014. júl. 13. 11:45
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Számomra az nem tetszett igazán, hogy nem voltak az erő viszonyok normálisan meghatározva... Mármint Orochimaru végül hidegre tette a 3.-kat. Őt meg elintézi Sasuke. Itachi halála röhejessé tette szegény karaktert, egyszerűen az Akatsuki-t is csak gyorsan kiírták. A legendás Sannin-ok nem mutattak semmit. A rengeteg visszaemlékezés... Volt ami jó volt, de volt ami nyögve-nyelős...Nem igazán lehetett időrendbe rakni a dolgokat, hogy pontosan ki hány éves, hány éves volt x, amikor y a tanítványa lett.

Na most Sakura. Kezdetben mint valami hülye vicc folytán csináltak egy béna szerelmi 3-om szöget. Utána egy az egyben chibi Tsunade lett. Nem tudni róla semmit, csak hogy szereti Sasuke-t. A családjáról nem tudni semmit, neki semmi jó trükk ne sose a tarsolyában... Ha rajtam múlt volna a végén valaki mással jött volna össze, Sasuke pedig hoppon maradt volna...

Ráadásul Naruto rengeteg rossz fiút megdumált, természet ellenesen sokat.

Voltak hibák, hiányóságok, de pl. Gai és Lee mindig feldobták a hangulatot.

2015. márc. 1. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Imádom a Narutot...Nem tudom énsem meg érteni, hogy miért kell mindenbe elakadni az embereknek. Hogyan tudtátok volna meg pl. hogy Kakashi hogy kapta a szemeit, Obito miért lett rossz, Rint miért ölte meg Kakashi és még sorolhatnám. Szerintem ha állandóan futna a történet és semmi érdekes dolgot nem tudnánk meg, akkor nem lenne értelme az egésznek. Ez az én véleményem, én kimondottan szeretem a Fillereket.
2015. márc. 1. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
33%
Egyetértek az előzővel!
2015. márc. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!